06 43228705 hallo@impact033.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Netwerk Inclusieve Arbeidsmarkt

21 juni @ 15:00 17:00

Netwerk Inclusieve Arbeidsmarkt

Tijdens de volgende bijeenkomst van het netwerk Inclusieve Arbeidsmarkt Amersfoort besteden we aandacht aan het werven van (ongekend) talent voor je organisatie! Investeer in de toekomst van je bedrijf door te leren hoe je talent kunt vinden en behouden in een snel veranderende wereld.

Het bereiken van jongere generaties

Jasper Leene van Intens neemt ons mee in de wereld van arbeidsmarktcommunicatie. Hoe bereik je Millennials en Gen Z? Hoe kun je je personeelsbestand uitbreiden met deze doelgroep? Wat vraagt dat van jouw communicatie én je bedrijfscultuur? Jasper geeft nieuwe inzichten en we gaan interactief aan de slag.

Talent in het vooruitzicht

Werk in het Vooruitzicht is hét platform voor talent om zich te ontwikkelen voor kansrijke beroepen in o.a. de IT-sector. Met kosteloze trainingen en begeleide trajecten, ondersteund door gerenommeerde partners zoals Microsoft en LinkedIn, bereiden zij verschillende doelgroepen voor op de toekomst. Bernard Komdeur deelt deze innovatieve wervingsstrategie, waarmee je als werkgever een nieuwe bron voor talent vindt:

1. Innovatieve Wervingsmethoden: Wij delen baanbrekende strategieën die verder gaan dan traditionele wervingspaden. Ontdek hoe je verborgen talenten kunt vinden en aantrekken door samen te werken met gemeenten, UWV en belangenbehartigers zoals Refugee Talent Hub.

2. Persoonlijkheidstests voor Betere Matches: Gebruik onze persoonlijkheidstests om kandidaten te vinden die niet alleen gekwalificeerd zijn, maar ook perfect passen bij de bedrijfscultuur en specifieke functies.

3. Inspirerende Succesverhalen: Laat je inspireren door bedrijven die hun wervingsstrategieën succesvol hebben getransformeerd. Deze praktijkvoorbeelden tonen de impact en voordelen van innovatieve wervingsmethoden.

4. Digitale Vaardigheden Ontwikkelen: Leer hoe onze zelfstudie- en begeleide opleidingstrajecten jouw medewerkers helpen om essentiële digitale vaardigheden te ontwikkelen, waardoor je bedrijf optimaal kan inspelen op de eisen van de moderne arbeidsmarkt.

Samenwerkingsmogelijkheden

Verken nieuwe samenwerkingsverbanden en krijg toegang tot een breed netwerk en frisse ideeën om je wervingsproces te verbeteren. Ontdek hoe je je personeelsbeleid kunt vernieuwen, beter kunt inspelen op de veranderende arbeidsmarkt en kunt profiteren van onbenut talent.

Programma:

14.30 uur Ontvangst met koffie/thee

15.00 uur Welkom door Sandra Barth, directeur bestuurder van Impact033

15.10 uur Jasper Leene – Het werven jonge generaties

15.50 uur Bernard Komdeur – Werk in het Vooruitzicht

16.35 uur Marieke Mulder – De Normaalste Zaak

16.45 uur Afronding en vervolg netwerk

17.00 – 19.00 Deelnemers zijn welkom om de openingsborrel van het SDG House bij te wonen (graag even apart aanmelden).

Kosten

Een financiële bijdrage is welkom, via de aanmelding kun je zelf een bedrag kiezen.

Het netwerk Inclusieve Arbeidsmarkt Amersfoort

Het netwerk Inclusieve Arbeidsmarkt Amersfoort bestaat uit werkgevers, opleiders, intermediairs en werkervaringsplaatsen. Samen werken we aan het oplossen van het personeelstekort en invullen van vacatures door het succesvol werven van nieuwe doelgroepen. We geloven in een arbeidsmarkt waaraan iedereen mee kan doen. Impact033 faciliteert dit netwerk en inspireert, enthousiasmeert en mobiliseert werkgevers om hierin stappen te zetten op een manier die bij hen past.

Klik op de button om je aan te melden.

Als de button niet werkt, gebruik deze link: https://www.eventbrite.nl/e/netwerk-inclusieve-arbeidsmarkt-tickets-909282176467?aff=oddtdtcreator

nieuws impact033

groeien impact033

over ons impact033