06 43228705 hallo@impact033.nl

Inspiratie Festival ‘Hoopvol’

Op woensdagavond 29 mei organiseert Pact Sam Sam haar eerste inspiratiebijeenkomst van dit jaar. Dat gaan we doen in de vorm van een festival ‘ Hoopvol’.

Ontwikkeltraject Inclusief Leiderschap

Locatie: Impact033, Databankweg 20 in Amersfoort Tijdens dit ontwikkeltraject hoor je van bevlogen experts hun visie op leiderschap, diversiteit en inclusie en psychologische veiligheid. Ervaringsdeskundigen delen hoe zij met het […]

Bijeenkomst stadslogistiek

Kom woensdag 19 juni tussen 8.00 en 10.30 uur naar het NH-hotels, Stationsstraat 75 voor een ZES-ontbijt. Ze laten je dan een prototype zien van het ontheffingenloket, dat eind dit jaar online gaat. Het kernwinkelgebied wordt per 1 januari 2025 zero-emissie voor bevoorraden.

Samen bouwen aan een mooie stad

In april, mei en juni zijn er gesprekken met bewoners, onderwijs, overheid, bedrijven en organisaties wat zij belangrijk vinden. Uiteraard doen we dit samen met bestaande initiatieven, zodat deze versterkt worden met deze extra energie van vrijwilligers, bedrijven en andere organisaties. Samen bouwen we aan een mooie stad voor de toekomst. Een plek waar we ons allemaal thuis voelen, fijn werk hebben én een prettige leefomgeving.

Netwerk Inclusieve Arbeidsmarkt

Tijdens de volgende bijeenkomst van het netwerk Inclusieve Arbeidsmarkt Amersfoort besteden we aandacht aan het werven van (ongekend) talent voor je organisatie! Investeer in de toekomst van je bedrijf door […]

Openingsborrel SDG House

Openingsborrel SDG House Databankweg 20, een samenwerking van people&places, Impact033 en Wellbeing Economy Alliance Nederland.

Ontwikkeltraject Inclusief Leiderschap

Tijdens dit ontwikkeltraject hoor je van bevlogen experts hun visie op leiderschap, diversiteit en inclusie en psychologische veiligheid. Ervaringsdeskundigen delen hoe zij met het thema diversiteit en inclusie omgaan in hun organisatie. Tenslotte maak je een plan van aanpak voor jouw bedrijf of organisatie en voer je dit uit. Samen met de andere deelnemers wissel je ervaringen uit en leer je van elkaar.

nieuws impact033

groeien impact033

over ons impact033