06 43228705 hallo@impact033.nl

Het laatste nieuws

Kennissessie Inclusief leiderschap

Kennissessie Inclusief leiderschap
Bedrijven en organisaties presteren beter als zij mensen in dienst hebben met verschillende culturele en etnische achtergronden. Het helpt bij het oplossen van de tekorten op de arbeidsmarkt en versterkt het innovatieve vermogen van je onderneming. Een diverse en inclusieve organisatie draagt bij aan een succesvolle onderneming en uiteindelijk de winstgevendheid.

De gemeente Amersfoort stimuleert een inclusieve en diverse maatschappij. Daarom organiseert zij samen met Impact033 deze kennissessie over de kracht van inclusief ondernemen.

Doe mee aan het ontwikkeltraject Inclusief Leiderschap

Doe mee aan het ontwikkeltraject Inclusief Leiderschap
Tijdens dit ontwikkeltraject hoor je van bevlogen experts hun visie op leiderschap, diversiteit en inclusie en psychologische veiligheid. Ervaringsdeskundigen delen hoe zij met het thema diversiteit en inclusie omgaan in hun organisatie. Tenslotte maak je een plan van aanpak voor jouw bedrijf of organisatie en voer je dit uit. Samen met de andere deelnemers wissel je ervaringen uit en leer je van elkaar.

Podcast aflevering: Hoe wordt deze regio een broedmachine voor startups

Ben jij klaar om je idee of je onderzoek om te zetten in een startup? Op het Utrecht Science Park tref je UtrechtInc,

De transitiebeweging landelijk én lokaal stimuleren

De transitiebeweging landelijk én lokaal stimuleren. Impact033 bouwt samen met landelijke en lokale partijen aan een nieuwe samenleving.