06 43228705 hallo@impact033.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Openingsborrel SDG House

21 juni @ 17:00 19:00

Openingsborrel SDG House

Sinds 1 mei hebben we officieel de titel SDG House en dat mag gevierd worden! Deze kersverse locatie is een samenwerking tussen Confed Group, Team4code, people@places, Impact033 en WeAll Nederland. Hiermee gaan duurzaamheid en innovatie hand in hand, net als impact ondernemen met vernieuwende maatschappelijke concepten. People@places verzorgt de hospitality op deze locatie, Impact033 realiseert in de regio Amersfoort projecten om de Sustainable Development Goals te behalen en stichting Well-being Economy Alliance Netherlands (WeAll NL) doet hetzelfde op landelijk niveau. Deze samenwerking is een win-win-win-win!

Je direct aansluiten bij de lokale transitie?

Heb je al eerder tijd om te komen? Dan kun je meedoen aan het netwerk inclusieve arbeidsmarkt of de feestelijke afsluiting van de eerste fase van het impactprogramma van Impact033, waar we de thema’s presenteren die de komende twee jaar centraal staan. Zie in de agenda meer informatie over deze bijeenkomsten.

Programma

Tijdens deze borrel is er gelegenheid tot het bekijken van de prachtige locatie en vertellen we wat er op deze locatie al gebeurt en gaat gebeuren, zowel lokaal als landelijk. Impact033 is dankzij de verbindingen met de samenwerkingspartners een verbinder op alle SDG’s in de regio. WeAll NL staat in het centrum van de landelijke transitie en faciliteert voorlevers om op hun plek overal in het land te werken aan transitievraagstukken. Meer hierover op 21 juni!

Sustainable Development Goals

Sustainable Development Goals zijn in 2015 door de Verenigde Naties ontwikkeld om de uitdagingen van deze tijd vast te leggen. De SDG’s worden door bedrijven en overheiden gebruikt om aan te geven aan welke doelen ze werken en hoe ze dat doen. In Nederland is SDG Nederland aanjager van de SDG’s en ze vormen een netwerk met een aantal vooraanstaande locaties die een netwerk dat werkt aan het realiseren van deze doelen, de zogeheten SDG Houses. We zijn dan ook trots dat we zijn toegelaten tot dit netwerk!

Kosten

Er zijn geen kosten aan deelname, een donatie is fijn. Deze donatie wordt besteed aan het ondersteunen van landelijke voorlevers in de transitie en lokale projecten om de SDG’s te realiseren.

Werkt de aanmeldknop niet? Dan vind je de link hier: https://www.eventbrite.nl/e/openingsborrel-sdg-house-databankweg-amersfoort-tickets-909267021137?aff=oddtdtcreator

nieuws impact033

groeien impact033

over ons impact033