06 43228705 hallo@impact033.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Climate Fresk Workshop: praat mee over klimaatverandering

10 juni @ 18:30 22:00

Climate Fresk Workshop: praat mee over klimaatverandering

Locatie: Impact033, Databankweg 20, Amersfoort

Wil je wel eens weten hoe het nu écht zit met het klimaat? Je hoort er veel over, maar je wilt zelf een op feiten gebaseerd beeld ervan krijgen? Dan is deze Climate Fresk workshop iets voor jou. In deze workshop, die 3,5 uur duurt, krijg je de ins en outs te horen en wissel je met andere deelnemers uit.

In het eerste deel van de workshop krijgen je inzicht in de complexiteit van klimaatverandering. We brengen de dilemma’s achter klimaatverandering in kaart. In het tweede deel ontwikkel je inzicht in de effecten van klimaatverandering op jezelf, de (persoonlijke en/of professionele) wereld om je heen en mogelijke en noodzakelijke acties om met klimaatverandering om te gaan. De Climate Fresk workshop is ontwikkeld in Frankrijk en wordt inmiddels overal in de wereld gegeven.

.

Climate Fresk Workshop: praat mee over klimaatverandering

Floor Verdenius

Speciaal voor Impact033 geeft Floor Verdenius drie maal deze workshop. Op dinsdag 7 mei, dinsdag 21 mei en maandag 10 juni. Floor Verdenius werkt als projectleider, trainer, facilitator en coach. In zijn werk spelen de ontwikkeling van natuur, bos, bomen en klimaat een belangrijke rol. Hij is opgeleid als klimaatcoach bij de stichting Klimaatgesprekken en als facilitator van The Climate Fresk.

Praktisch

Het is mogelijk om voor de workshop een hapje mee te eten. Dan verwachten we je om 17.30 uur. De workshop begint om 18.30 uur. Laat weten bij je aanmelding of je mee eet.

Er is ruimte voor 4-14 personen.

Aanmelden

Stuur een mail naar sandra@impact033.nl, vermeld hierbij voor welke datum je je aanmeldt en of je mee wilt eten of niet.

nieuws impact033

groeien impact033

over ons impact033