06 43228705 hallo@impact033.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Seminar Actuele ontwikkelingen filantropie 

1 juni @ 13:00 17:00

Het gezelschap heeft als doel tijdens dit seminar actuele ontwikkelingen filantropie om op een toegankelijke en inspirerende wijze te prikkelen met vraagstukken en kennis bij te spijkeren. Daarnaast presenteren onze jaarlijkse uitgave ‘Actuele ontwikkelingen filantropie. Op donderdag 1 juni 2023 in Amsterdam.

Wat kunt u verwachten?
Begin 2023 komen we bij u terug met meer informatie en de officiële uitnodiging. Tot die tijd kijken we terug op het vorige seminar waar circa 65 bestuurders, directeuren, managers, toezichthouders en leidinggevenden van ideële non-profitorganisaties bij elkaar kwamen om elkaar te ontmoeten, te leren, te delen en geïnspireerd te worden door elkaars verhalen. De enthousiaste inbreng van de deelnemers heeft heldere inzichten vanuit de praktijk opgeleverd.

Meer informatie of vast aanmelden?
Wilt u ondertussen meer informatie over het Gezelschap voor de Filantropie of lezen over de actualiteiten in de filantropie? Contacteer ons of vraag de jaarlijkse uitgave ‘Actuele ontwikkelingen filantropie’ van het gezelschap aan via info@withaccountants.nl.

Wilt u zich vast aanmelden voor het seminar actuele ontwikkelingen filantropie. Ook dat kan via info@withaccountants.nl.

€50.00 inclusief btw per persoon

Nationale Postcode Loterij

Beethovenstraat 200
Amsterdam, 1077 JZ Nederland
088 – 0184 500
Bekijk de site van Locatie

nieuws impact033

groeien impact033

over ons impact033