06 43228705 hallo@impact033.nl

Sandra Barth én Impact033 genomineerd

Sandra Barth én Impact033 zijn genomineerd voor verkiezing beste praktijkopleider en leerbedrijf 2024 in de sector zakelijke dienstverlening & veiligheid. Sandra Barth, directeur van Impact033 uit Amersfoort is één van de tien genomineerde praktijkopleiders voor mbo-studenten in de sector zakelijke dienstverlening & veiligheid. En dat niet alleen: ook Stichting Impact033 staat op de nominatie als beste leerbedrijf 2024. Op 15 februari 2024 maakte SBB dit bekend.

Schoolvoorbeeld

Mbo-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Sandra Barth én Impact033 genomineerd tot beste praktijkopleider en leerbedrijf

Blij verrast

Sandra Barth leidt sinds 2017 mbo-studenten op en Impact033 vanaf de oprichting in 2023. Op de werkvloer van het bedrijf leren studenten praktische en sociale vaardigheden. Sandra is blij verrast met de nominatie: “Wij vinden het belangrijk dat studenten een veilige plek hebben om zich te kunnen ontwikkelen en zo’n plek bied ik graag.”

Nieuwe samenwerking

De nominatie komt op een prachtig moment voor Sandra Barth en Impact033, omdat Impact033 net een samenwerking is aangegaan met Erik Werners, directeur van people&places en Peter Hobbelen, directeur van Confed Systems om gezamenlijk een flexwerk- en vergaderlocatie te starten op de Databankweg 20 in Amersfoort. Hierdoor kunnen in de toekomst nog meer stagiaires ervaring opdoen op deze prachtige locatie met verschillende werkzaamheden.

Uitblinkersgala

Maandag 13 mei organiseren de MBO Raad en SBB het Uitblinkersgala. Dan kiest een jury de beste mbo-student van Nederland. Tevens worden op dat evenement ook de overallwinnaars van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider bekendgemaakt. Zij mogen zich een jaar lang beste leerbedrijf of beste praktijkopleider van Nederland noemen.

Stageplekken en leerbanen

Met de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van Nederland vragen het ministerie van OCW en SBB aandacht voor de 250.000 erkende leerbedrijven en ruim 300.000 praktijkopleiders voor de mbo-studenten. Met stageplekken en leerbanen nemen zij een aanzienlijk deel van de opleidingstijd van de 500.000 mbo-studenten voor hun rekening.

lees meer
Sandra Barth én Impact033 genomineerd tot beste praktijkopleider en leerbedrijf

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen. 

Lees verder

Doe mee aan het ontwikkeltraject Inclusief Leiderschap

Doe mee aan het ontwikkeltraject Inclusief Leiderschap

Doe mee aan het ontwikkeltraject Inclusief Leiderschap
Tijdens dit ontwikkeltraject hoor je van bevlogen experts hun visie op leiderschap, diversiteit en inclusie en psychologische veiligheid. Ervaringsdeskundigen delen hoe zij met het thema diversiteit en inclusie omgaan in hun organisatie. Tenslotte maak je een plan van aanpak voor jouw bedrijf of organisatie en voer je dit uit. Samen met de andere deelnemers wissel je ervaringen uit en leer je van elkaar.

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033