06 43228705 hallo@impact033.nl

Na een jaar kwartier maken is op 23 juli 2023 de oprichting Stichting Impact033 een feit. Met de ondertekening van de akte is ook de installatie van de Raad van Toezicht gerealiseerd. In de Raad van Toezicht zitten (zie hierboven van links naar rechts) Léon Polman, Anne-Marie van der Lee, Hendrik Stegenga (voorzitter) en Saskia Meeuwessen. Remi-Armand Collaris en Sandra Barth vervullen gezamenlijk de rol van directeur bestuurder. Dankzij de expertise en netwerk van de Raad van Toezicht en de twee directeur bestuurders is een goede basis gelegd voor een impactvolle toekomst van de Stichting.

 

Hendrik Stegenga

Hendrik Stegenga

Voorzitter Raad van Toezicht

Installatie Raad van Toezicht

Anne-Marie van der Lee

Lid Raad van Toezicht

Installatie Raad van Toezicht

Saskia Meeuwessen

Lid Raad van Toezicht

Installatie Raad van Toezicht

Léon Polman

Lid Raad van Toezicht

remi armand collaris impact033

Remi-Armand Collaris

Directeur-bestuurder

Installatie Raad van Toezicht

Sandra Barth

Directeur-bestuurder

Transformatie van de lokale economie

De Raad van Toezicht en de twee directeur bestuurders gaan zich de komende tijd gezamenlijk inzetten om de lokale economie te helpen transformeren naar een regeneratieve en (natuur)inclusieve economie, samen met de bedrijven, organisaties en gemeentes in de regio. Het afgelopen jaar is er een sterk fundament gebouwd met een groep partners, die allen hun eigen expertise hebben, om te bouwen aan coalities of bedrijven te helpen de benodigde stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid. Er is samen met deze partners een mooie dienstenportfolio tot stand gekomen, waarmee Impact033 bij bijna alle SDG’s kan ondersteunen om de doelen te behalen. In het afgelopen jaar zijn er bijna honderd bedrijven, organisaties en gemeentes aangesloten.

Activiteiten van Impact033

Impact033 is actief in projecten op het gebied van onderwijs, wijkopbouw, inclusieve arbeidsmarkt, diversiteit, armoedebestrijding en biobased bouw. Bedrijven en organisaties kunnen bij Impact033 terecht met vragen over hun eigen bedrijfsvoering, maar ook met vragen over (publiek-)private samenwerking. Op 10 oktober organiseert Impact033 een Impactday, die tot stand komt in samenwerking met de bedrijven in het ecosysteem en de regio. Zet dus alvast deze datum in je agenda!

Installatie Raad van Toezicht

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.  

Lees verder

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033