06 43228705 hallo@impact033.nl

Word nu mede-eigenaar van Unwaste: een organisatie die gelooft in een wereld waarin afval niet bestaat. Unwaste maakt met succes circulaire persoonlijke verzorging van sinaasappelschillen en koffiedik. De ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong, vegan en in Nederland geproduceerd.  Unwaste is nu een sharefunding campagne gestart! Uiteraard steunen wij deze van harte! Wil jij ook bijdragen aan een wereld zonder afval? Help mee door certificaten te kopen! Daarmee koop je een stukje van het bedrijf Unwaste. 

Kwalitatief goede producten

De naam zegt het al, Un-waste. De afgelopen jaren heeft Unwaste keihard gewerkt om met succes kwalitatief goede producten te lanceren. Ze hebben een prachtig retail portfolio met negen verschillende producten zoals soap-, scrub- en shampoo bars voor dagelijks gebruik. Ook is Unwaste actief in de business-to-business markt met grote namen als Nationale Nederlanden, Albron en Accenture. Unwaste groeit! En deze groei willen ze doorzetten, doe je mee? Koop een stukje van het bedrijf! 

Draag bij aan een nieuw circulair systeem

Unwaste zet zich iedere dag in voor heerlijke verzorgingsproducten voor jou en een betere wereld. Dit kan het enthousiaste team niet alleen. Zij hebben jullie hulp nodig om dit succes verder uit te bouwen. Door certificaten te kopen deel je mee in toekomstig economisch succes van het bedrijf. Ook zorg je er samen met Unwaste voor dat afval verleden tijd wordt en je draagt bij aan een nieuw circulair systeem. Je helpt Unwaste groeien! 

Hoe meer je investeert, hoe groter de beloning:

  • €200: Unwaster, 2 certificaten
  • €500: Brons Unwaster, 5 certificaten + Giftset Unwaste
  • €1.000: Zilver Unwaster, 10 certificaten + Giftset Unwaste + zeephouder
  • €5.000: Goud Unwaster, 50 certificaten + Unwaste pakket (alle producten) + zeephouder
  • €10.000: Platinum Unwaster, 100 certificaten + Unwaste pakket (alle producten) + exclusieve rondleiding door door het productie proces

Sharefunding campagne: Unwaste

Mocht je nog vragen hebben stuur gerust een mailtje naar: bart@unwaste.nl 

Sharefunding campagne: Unwaste
Sharefunding campagne: Unwaste

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.

 

Lees verder

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033