06 43228705 hallo@impact033.nl

Diversiteit en inclusie als kracht

Bedrijven en organisaties presteren beter als zij mensen in dienst hebben met verschillende culturele en etnische achtergronden. Zo helpt divers en inclusief ondernemen met het oplossen van de tekorten op de arbeidsmarkt en het innovatieve vermogen van de onderneming. Daarmee draagt het bij aan het succes van je organisatie en uiteindelijk de winstgevendheid.

De gemeente Amersfoort stimuleert een inclusieve en diverse maatschappij. Daarom heeft zij samen met Impact033 een ontwikkeltraject samengesteld om bedrijven en organisaties in Amersfoort te helpen een meer diverse en inclusieve organisatiecultuur te creëren. Tijdens dit ontwikkeltraject maak je een plan van aanpak voor jouw bedrijf of organisatie en voer je dit uit. Samen met de andere deelnemers wisselen jullie ervaringen uit en leer je van elkaar. 

kennissessie diverse en inclusieve bedrijfscultuur creëren

Wat levert het je op?

  • Als jullie als organisatie culturele verschillen op de werkvloer omarmen heb je vaak een hogere omzet;
  • Heb je betere overlevingskansen;
  • Ben je vernieuwender, creatiever en los je problemen beter op. Omdat je medewerkers diversere gezichtspunten inbrengen;
  • Maak je beter gebruik van de arbeidsmarkt omdat je meer talent binnenhaalt;
  • Heb je meer tevreden en loyale medewerkers;
  • Speel je sneller in op ontwikkelingen in de markt, omdat je beter weet wat er speelt onder je diverse klantengroepen. Word je aantrekkelijker als werkgever, partner en leverancier door een inclusievere uitstraling.

Aanmelden

Maak van deze kans gebruik om je bedrijf of organisatie te versterken en meld je aan voor het gratis ontwikkeltraject. Stuur een mail met naam (per deelnemer), bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer naar hallo@impact033.nl. Ook kun je je vragen mailen naar dit mailadres of bellen met 06-43228705 (Sandra Barth).

Opbouw ontwikkeltraject

Feestelijke start en ondertekening impactdeal D&I
(2 uur) op 5 september van 16.00 tot 18.00 uur.

Trainingsmiddagen (4 uur): 8 en 29 september en 20 oktober
Intervisiemiddagen (4 uur): 7 november, 5 december en 9 januari

Feestelijke afsluiting en uitreiking certificaten
(2 uur) op 6 februari 2024

impact033

Trainer van het ontwikkeltraject “Een diverse en inclusieve bedrijfscultuur creëren”, Remi-Armand Collaris, is op beide foto’s te zien.

Ontwikkeltraject: ‘Een diverse  en inclusieve organisatiecultuur creëren’
Ontwikkeltraject: ‘Een diverse  en inclusieve organisatiecultuur creëren’
Ontwikkeltraject: ‘Een diverse  en inclusieve organisatiecultuur creëren’

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.

 

Lees verder

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033