06 43228705 hallo@impact033.nl

Op dit evenement van Seminar actuele ontwikkelingen filantropie is het doel om op een toegankelijke en inspirerende wijze te prikkelen met vraagstukken en kennis bij te spijkeren. Bij WITh draait het om passie en het bieden van meerwaarde voor ideële organisaties. Het Accountantskantoor WITh Accountants zet zich met hart en ziel in voor haar klanten en werkt exclusief voor ideële organisaties.

Seminar Actuele Ontwikkelingen in de Filantropie

Het Gezelschap voor de Filantropie organiseert een Seminar Actuele ontwikkelingen in de filantropie. Tot die tijd kijken we terug op het vorige seminar waar circa 65 bestuurders, directeuren, managers, toezichthouders en leidinggevenden van ideële non-profitorganisaties bij elkaar kwamen om elkaar te ontmoeten, te leren, te delen en geïnspireerd te worden door elkaars verhalen. De enthousiaste inbreng van de deelnemers heeft heldere inzichten vanuit de praktijk opgeleverd.

Meer informatie over dit evenement

Wilt u ondertussen meer informatie over het Gezelschap voor de Filantropie of lezen over de actualiteiten in de filantropie? Contacteer ons of vraag de jaarlijkse uitgave ‘Actuele ontwikkelingen filantropie’ van het gezelschap aan via info@withaccountants.nl. Wilt u zich vast aanmelden voor het Seminar Actuele ontwikkelingen filantropie evenement op 1 juni 2023  Ook dat kan via info@withaccountants.nl.

 

 

Seminar Actuele ontwikkelingen filantropie 
impact033
Seminar Actuele ontwikkelingen filantropie 

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.

 

Lees verder

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033