06 43228705 hallo@impact033.nl

Op de Databankweg 20 in Amersfoort opent een nieuw SDG House, waar wij als Impact033 deel van uitmaken! Het wordt een locatie waar gewerkt wordt aan duurzame en sociale doelen én waar je kunt vergaderen, werken en events organiseren. Er zijn maar een aantal SDG Houses in Nederland, maar wij hebben samen met onze partners de officiële erkenning als SDG House gekregen op 1 mei 2024 van SDG Nederland.  Wij zijn nu onderdeel van een van de selecte locaties in Nederland die zich SDG house mag noemen. Het SDG House Amersfoort is een samenwerking van Confed Systems, Team4code, people@places, stichting Well-being Economy Alliance Netherlands (WeAll NL) en natuurlijk Impact033.

Wat is een SDG House?

Sustainable Development Goals (duurzame ontwikkeldoelen) zijn in 2015 door de Verenigde Naties ontwikkeld om de uitdagingen van deze tijd te benoemen zodat we kunnen werken naar een duurzamere wereld. De SDG’s worden door bedrijven en overheden gebruikt om aan te geven aan welke doelen ze werken en hoe ze dat doen, zoals wij bijvoorbeeld doen op onze projectpaginas. In Nederland is SDG Nederland aanjager van de SDG’s en ze vormen een netwerk met een aantal vooraanstaande locaties dat werkt aan het realiseren van deze doelen, de zogeheten SDG Houses. Daar is SDG House Amersfoort er nu dus een van!

Samenwerking

Wat gebeurt er dan op deze locatie, waar duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan, evenals impact ondernemen met vernieuwende maatschappelijke concepten? People@places verzorgt de verhuur van vergaderzalen, eventruimtes en flexwerkplekken op de locatie en WeAll NL staat in het centrum van de landelijke transitie; ze faciliteert voorlevers om op hun plek overal in het land te werken aan transitievraagstukken. Dan is er natuurlijk ook Impact033, en wij doen in de regio Amersfoort projecten met bewoners, bedrijven, organisaties, onderwijs en overheid om gezamenlijk te werken aan een regeneratieve en inclusieve samenleving. Hiermee wordt dit SDG House hét knooppunt in de landelijke transitie. Deze samenwerking is een win-win-win-win!

Openingsborrel

Iedereen is van harte welkom om op 21 Juni van 17.00 tot 19.00 te komen borrelen. Bewoners, bedrijven, organisaties, onderwijs en overheid uit het hele land zijn welkom op de Databankweg om het met ons te komen vieren. Daarnaast is het gratis om deel te nemen, dus kom vooral langs voor een glas wijn of fris en ontmoet enthousiaste, bewogen mensen en organisaties!

Programma

Tijdens deze borrel is er gelegenheid tot het bekijken van de prachtige locatie en vertellen we wat er op deze locatie al gebeurt en gaat gebeuren, zowel lokaal als landelijk. Meer hierover op 21 juni!

sdg house amersfoort people@places samenwerking impact033
Nieuw SDG House in Amersfoort

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen. 

Lees verder

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033