06 43228705 hallo@impact033.nl

Ik ben Dounia Saoud de stagiaire van impact033, vanuit de MBO opleiding Assistent Business Service. Ik vertel jullie over mijn ervaring tot nu toe bij impact033 en wat ik heb geleerd.

Wat is impact033?

Het is een duurzaam bedrijf. Ze bouwen aan een toekomst en verlangen naar een leefbare wereld voor hun (klein)kinderen. Ook helpen ze organisaties om nog duurzamer te worden. En werken ze aan samenwerkingsverbanden waar de vraagstukken organisatieovertuigend zijn.

Ervaring

Het is een leerzaam bedrijf ik heb veel ontwikkeld en veel geleerd. Elke keer dat ik er ben leer ik nieuwe dingen. We zaten eerst bij Peer, de vergaderlocatie op Calveen. En daar heb ik ontwikkeld om meer sociaal te zijn. Van daaruit zijn we verhuisd en zitten we een een mooi gebouw aan de Databankweg 20 in Amersfoort. Wat ik heb geleerd is administratieve dingen zoals: Hoe je netjes een e-mail beantwoordt, hoe je afspraken inplant, hoe je uitnodigen stuurt en hoe je dingen plaats in een website. Ik ben dankbaar dat ik stage loop bij impact033 en dat Sandra Barth mij veel heeft geleerd. En impact033 heeft een geweldig team. Ben blij dat ik met jullie samen werk. Heb het meeste van haar geleerd. De verdeling voor de taken zijn altijd op een eerlijk manier verdeeld. En meestal is om de 2 weken een vergadering om te weten waar iedereen mee bezig is. Het is een aanrader om bij impact033 te werken. Omdat je veel kunt ontwikkelen en veel leert van elkaar.

Wat ik het meest geleerd heb over economie en ook door mijn collega´s

Heb ook een andere kant gezien van economie. Ik dacht altijd dat je alleen maar achter de computer zit, maar dat is het niet zo. Je leert veel nieuwe mensen kennen: je gaat ook naar bijeenkomsten. Organiseert ook evenementen, waar mensen van elkaar leren over een regeneratieve en inclusieve samenleving, dat is ook een deel van de economie. Maar je leert ook andere organisaties kennen. Wat ik vooral heb geleerd is om meer sociaal te zijn en meer mezelf laat zien. En om op tijd aan te geven als er iets niet lukt. Maar ook als er een vergadering is en je de notulist bent, hoe je de afspraken en acties op de juiste manier in de notulen zet. En hoe ik het beste kan werken met Excel. Zo zijn er nog meer dingen die ik heb geleerd. Maar je kunt ook veel leren van elkaar. Iedereen heeft zijn/haar eigen kwaliteiten. Van de kwaliteiten van een andere leer je ook veel.

Team impact033

Zoals ik al zei de team van impact is geweldig we communiceren op een goede manier. En helpen elkaar als het nodig is. Iedereen weet wat zijn/haar taken zijn. We hebben ook altijd plezier met z´n allen. Soms organiseren we als team voor elkaar, als beloning voor het harde werk zoals: Samen koken, karaoke doen en een spelletje doen. Ik kan wel zeggen dat we zijn een harde werkers die ook veel lachen met z´n allen. Iedereen die in dit geweldig team zit bij deze bedankt dat ik bij jullie in het team zit. En dat ik bij jullie kan ontwikkelen. En weet zeker dat we veel gaan bereiken met dit team.

lees meer
MIjn ervaring bij impact033!

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen. 

Lees verder

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033