06 43228705 hallo@impact033.nl

Sponsoren gezocht voor duurzame kledingwinkel ROC Midden-Nederland

Het Toekomstlab van ROC Midden-Nederland stelt de S(ustainable) D(evelopment) G(oals) centraal, zij vormen hun kompas voor allerlei acties en activiteiten die zij op de campus organiseren, voor studenten en docenten en met externe partners. Met de ruilwinkel dragen zij bij aan de SDG doel 12: verantwoorde consumptie en productie, SDG doel 13: klimaatverandering tegengaan en SDG doel 1: alle vormen van armoede tegengaan.

Ruilwinkel op de campus

De ruilwinkel gaat vanaf april enkele middagen open. Studenten op de Campus kunnen kleding inleveren en meenemen. Hierdoor wordt kleding hergebruikt. Studenten van de flexopleiding (een flexibele opleiding waarmee studenten een MBO diploma niveau 2 kunnen halen) beheren de winkel. Het Toekomstlab beperkt zich niet tot de winkel, zij hebben ook campusbreed lessen over productie van kleding. Ook biedt het Toekomstlab in de winkel aan kleine groepen studenten ondersteunende workshops aan. Deze workshops gaan over persoonlijke presentatie met kledingadviezen. Het doel daarvan is om de eigenwaarde en gevoel van zelfvertrouwen van studenten te vergroten. Tanja Hofland Coaching verzorgt deze workshops.

Sponsoren gezocht

Het Toekomstlab is op zoek naar sponsoren voor deze winkel. Naam en logo van sponsoren komen in alle communicatie-uitingen. Ook krijgen sponsoren een uitnodiging voor de duurzame modeshow op 8 april, Dit is meteen de formele opening van de winkel. Er zijn meerdere vormen van sponsoring mogelijk. Het Toekomstlab is op zoek naar:

  • mooie, tweedehands kleding en accessoires die passen bij de leeftijdscategorie tussen 16 en 25 jaar
  • kledingrekken, paspoppen, mobiel pashok en mogelijk andere zaken waarmee wij de winkel kunnen inrichten
  • aanbieden van workshops die in de winkel gehouden kunnen worden voor studenten (bijv. over duurzaam ondernemerschap of uw bijdrage aan de  SDG doelen)
  • financiële donaties uiteraard altijd welkom maar is niet ons streven.

 Voor meer informatie klik op de link hieronder.

lees meer
Sponsoren gezocht voor duurzame kledingwinkel van ROC Midden-Nederland

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen. 

Lees verder

Steun de jonge voedselbosboeren

Steun de jonge voedselbosboeren

STEUN DE JONGE VOEDSELBOSBOEREN Het afgelopen jaar hebben Simon Verboom, Katja Zweerus, Wytze Walstra en Sacha Brons keihard gewerkt.

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033