06 43228705 hallo@impact033.nl

Spaar met je evenement voor een bosrijke wereld

Greenbookings verwelkomt met trots vijf vooraanstaande locaties van people@places in haar netwerk. Door aan te sluiten bij dit initiatief maakt ondernemer Erik Werners bewust de keuze om actief aan de slag te gaan met duurzaamheid en het planten van bomen.
Meer dan 2% van alle CO2-uitstoot op de aarde wordt veroorzaakt door de evenementen- en vergaderbranche en de hieraan verbonden reisbewegingen. Dat kan en moet anders volgens people@places en start een samenwerking met Greenbookings. De visie van deze stichting is dan ook om de evenementen- en vergaderbranche in Nederland blijvend te verduurzamen. Het doel is om vanaf 2026, samen met de aangesloten locaties, per jaar minimaal 250.000 bomen te planten over de hele wereld om zo een deel van deze CO2-uitstoot te compenseren.

Locaties die zijn aangesloten bij Greenbookings werken samen via een online systeem. Dit systeem rekent direct uit hoeveel bomen er kunnen worden geplant met 1% van het boekingsbedrag. Men krijgt als locatie en als boeker de mogelijkheid om naast dit aantal bomen nóg meer bomen laten planten.

Erik Werners, eigenaar van people@places, heeft zijn vastberadenheid om duurzaamheid en milieubewustzijn te bevorderen duidelijk gemaakt door met maar liefst vijf event-/vergaderlocaties, waaronder Het Spaansche Hof Den Haag en people@places Utrecht Nieuwe Vaart, op te nemen in het Greenbookings-netwerk. Hij deelt graag zijn visie en betrokkenheid over duurzaamheid met ons.

‘Duurzaamheid is niet langer een keuze, maar een verantwoordelijkheid die we als individuen en organisaties moeten omarmen. Mijn besluit om samen te werken met Greenbookings en onze people@places locaties aan te sluiten is een stap in de richting van een groenere toekomst voor de evenementen- en vergaderbranche. We streven samen naar duurzaamheid en milieubewustzijn en dit partnerschap weerspiegelt dat engagement’, aldus Erik.

 

lees meer
Spaar met je evenement voor een bosrijke wereld

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen. 

Lees verder

Steun de jonge voedselbosboeren

Steun de jonge voedselbosboeren

STEUN DE JONGE VOEDSELBOSBOEREN Het afgelopen jaar hebben Simon Verboom, Katja Zweerus, Wytze Walstra en Sacha Brons keihard gewerkt.

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033