06 43228705 hallo@impact033.nl

Podcast aflevering: life sciences &health de transformatie van de zorg ga d´r maar aanstaan

Impact033, Dotslash Utrecht, Startup Utrecht Region en ROM Utrecht Region produceren gezamenlijk wekelijks de podcast Pepper.

Podcast New Digital Society

Podcast aflevering: life sciences &health de transformatie van de zorg ga d´r maar aanstaan

Ilse Schoormans is oprichter en CEO van Thuisleefgroep. Zoals altijd in de Pepper Podcast, lopen we langs haar bedrijf, het veld en gaan we richting uitdagingen en zoeken we oplossingen. Maar deze aflevering gaat wel ietsje verder: Schoormans slaakt een hartenkreet om publiek-private samenwerking op te zoeken om de gigantische uitdagingen in de zorg samen op te lossen. Daarbij ziet ze een faciliterende rol voor ROM Utrecht Region en Dotslash Utrecht, ziet ze een belangrijke rol voor ondernemers, vergeet het onderwijs niet en roept ze ook bestuurders op… Als jij ook een zorginfarct wilt voorkomen, is dit echt een podcast die je moet luisteren (en delen).

Wil je pitchen in Pepper? Stuur een mail naar
sandra@impact033.nl

Wil je de podcast beluisteren? Klik op het logo hiernaast.

Podcast aflevering: life sciences &health de transformatie van de zorg ga d´r maar aanstaan

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen. 

Lees verder

Steun de jonge voedselbosboeren

Steun de jonge voedselbosboeren

STEUN DE JONGE VOEDSELBOSBOEREN Het afgelopen jaar hebben Simon Verboom, Katja Zweerus, Wytze Walstra en Sacha Brons keihard gewerkt.

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033