06 43228705 hallo@impact033.nl

Podcast aflevering: Over oogsten en verplaatsen van gebouwen

Impact033, Dotslash Utrecht, Startup Utrecht Region en ROM Utrecht Region produceren gezamenlijk wekelijks de podcast Pepper.

Podcast New Digital Society

Podcast aflevering:Over het oogsten en verplaatsen van gebouwen

Tijdens de Geobuzz in Amersfoort ontmoeten Jelle Drijver (Dotslash Utrecht) en Jos Hummelen (ROM Utrecht Region) Kees Boot van BOOT, een organiserend ingenieursburo. BOOT pakt een voortrekkersrol in de transitie naar een circulaire economie. Kees kijkt niet alleen anders naar bouw en gebouwen, hij zet ook partijen bij elkaar om de hele ketens anders te laten werken. Hij gaat in gesprek om die ‘andere manier van bouwen’ uit te leggen: over materialen scannen en van data voorzien, over de toepassing in nieuwbouw van gebruikte materialen, maar ook over maatregelen die de overheid zou moeten nemen om hergebruik te stimuleren.

Wil je de podcast beluisteren? Klik op het logo hiernaast.

Podcast aflevering: Over het oogsten en verplaatsen van gebouwen

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen. 

Lees verder

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033