06 43228705 hallo@impact033.nl

Podcast aflevering: Over oogsten en verplaatsen van gebouwen

Impact033, Dotslash Utrecht, Startup Utrecht Region en ROM Utrecht Region produceren gezamenlijk wekelijks de podcast Pepper.

Podcast New Digital Society

Podcast aflevering:Over het oogsten en verplaatsen van gebouwen

Tijdens de Geobuzz in Amersfoort ontmoeten Jelle Drijver (Dotslash Utrecht) en Jos Hummelen (ROM Utrecht Region) Kees Boot van BOOT, een organiserend ingenieursburo. BOOT pakt een voortrekkersrol in de transitie naar een circulaire economie. Kees kijkt niet alleen anders naar bouw en gebouwen, hij zet ook partijen bij elkaar om de hele ketens anders te laten werken. Hij gaat in gesprek om die ‘andere manier van bouwen’ uit te leggen: over materialen scannen en van data voorzien, over de toepassing in nieuwbouw van gebruikte materialen, maar ook over maatregelen die de overheid zou moeten nemen om hergebruik te stimuleren.

Wil je de podcast beluisteren? Klik op het logo hiernaast.

Podcast aflevering: Over het oogsten en verplaatsen van gebouwen

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen. 

Lees verder

Kennissessie Inclusief leiderschap

Kennissessie Inclusief leiderschap

Kennissessie Inclusief leiderschap
Bedrijven en organisaties presteren beter als zij mensen in dienst hebben met verschillende culturele en etnische achtergronden. Het helpt bij het oplossen van de tekorten op de arbeidsmarkt en versterkt het innovatieve vermogen van je onderneming. Een diverse en inclusieve organisatie draagt bij aan een succesvolle onderneming en uiteindelijk de winstgevendheid.

De gemeente Amersfoort stimuleert een inclusieve en diverse maatschappij. Daarom organiseert zij samen met Impact033 deze kennissessie over de kracht van inclusief ondernemen.

Doe mee aan het ontwikkeltraject Inclusief Leiderschap

Doe mee aan het ontwikkeltraject Inclusief Leiderschap

Doe mee aan het ontwikkeltraject Inclusief Leiderschap
Tijdens dit ontwikkeltraject hoor je van bevlogen experts hun visie op leiderschap, diversiteit en inclusie en psychologische veiligheid. Ervaringsdeskundigen delen hoe zij met het thema diversiteit en inclusie omgaan in hun organisatie. Tenslotte maak je een plan van aanpak voor jouw bedrijf of organisatie en voer je dit uit. Samen met de andere deelnemers wissel je ervaringen uit en leer je van elkaar.

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033