06 43228705 hallo@impact033.nl

Kennissessie Inclusief Leiderschap

28 maart 2024 15.00 – 18.00 uur, Stadhuis Amersfoort, Raadszaal

Bedrijven en organisaties presteren beter als zij mensen in dienst hebben met verschillende culturele en etnische achtergronden. Het helpt bij het oplossen van de tekorten op de arbeidsmarkt en versterkt het innovatieve vermogen van je onderneming. Een diverse en inclusieve organisatie draagt bij aan een succesvolle onderneming en uiteindelijk de winstgevendheid.De gemeente Amersfoort stimuleert een inclusieve en diverse maatschappij. Daarom organiseert zij samen met Impact033 deze kennissessie over de kracht van inclusief ondernemen.

Kennissessie Inclusief leiderschap

Keynote speaker Bartel Geleijnse, CEO The Colour Kitchen

Als er iemand boeiend kan vertellen over Inclusief leiderschap, is het wel Bartel Geleijnse. Bartel is impact ondernemer en CEO van The Colour Kitchen. Hij heeft maar één doel: zoveel mogelijk mensen ondersteunen en inspireren tot inclusief leiderschap. Hij vertelt vanuit zijn eigen ervaring hoe het is om een inclusieve organisatie te runnen. Zijn weg naar sociaal ondernemerschap was er één van vallen en opstaan. In zijn inhoudelijk en indringend verhaal deelt hij zijn motivatie, tegenslagen, overwinningen en de keuzes waarvoor een betekenisvol ondernemer zich gesteld ziet. Kortom, een boeiend verhaal met een lach en een traan.

‘Diversiteit is worden uitgenodigd op het feest,

inclusiviteit is gevraagd worden om te dansen.’

Dit is een bekende quote. Wij gaan echter nog een stap verder: inclusiviteit is meedoen in de feestcommissie en samen bepalen wat er gegeten wordt en op welke muziek we dansen.

Bij de kennissessie gaan we interactief aan de slag, zodat je kunt bepalen hoe inclusief jouw leiderschapstijl is. En waar jouw behoeften liggen als het gaat om het ontwikkelen van een diverse en inclusieve bedrijfscultuur. Ook is er aandacht voor een ontwikkeltraject Inclusief Leiderschap dat de gemeente Amersfoort eind april start. Hierin begeleiden we ondernemers bij het creëren van een diverse en inclusieve bedrijfscultuur in hun bedrijf of organisatie. De deelnemers van het ontwikkeltraject van 2023 delen hun ervaringen en vertellen wat het ontwikkeltraject voor impact had op hun organisatie en henzelf.

Programma 28 maart:

  • Welkom met een drankje
  • Keynote met Bartel Geleijnse over Inclusief Leiderschap
  • Impactverhalen van deelnemers ontwikkeltraject 2023
  • Ervaringsworkshop over Diversiteit en Inclusie op de werkvloer
  • Uitreiking certificaten aan de deelnemers aan het ontwikkeltraject in 2023 door wethouder Micheline Paffen-Zeenni
  • Napraten met collega-organisaties, de Gemeente Amersfoort en Impact033.

 Aanmelden

Maak van deze kans gebruik om je bedrijf of organisatie te versterken en meld je aan voor de gratis kennissessie Inclusief Leiderschap op donderdag 28 maart 2024 van 15.00 uur tot 18.00 uur. Inloop vanaf 14.30 uur. De bijeenkomst vindt plaats in het Stadhuis in de Raadszaal. Stuur uiterlijk 21 maart een mail met naam, bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer naar hallo@impact033.nl.

lees meer
Kennissessie Inclusief leiderschap

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen. 

Lees verder

Doe mee aan het ontwikkeltraject Inclusief Leiderschap

Doe mee aan het ontwikkeltraject Inclusief Leiderschap

Doe mee aan het ontwikkeltraject Inclusief Leiderschap
Tijdens dit ontwikkeltraject hoor je van bevlogen experts hun visie op leiderschap, diversiteit en inclusie en psychologische veiligheid. Ervaringsdeskundigen delen hoe zij met het thema diversiteit en inclusie omgaan in hun organisatie. Tenslotte maak je een plan van aanpak voor jouw bedrijf of organisatie en voer je dit uit. Samen met de andere deelnemers wissel je ervaringen uit en leer je van elkaar.

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033