06 43228705 hallo@impact033.nl

Podcast aflevering: Hoe wordt deze regio een ideale broedmachine voor startups

Impact033, Dotslash Utrecht, Startup Utrecht Region en ROM Utrecht Region produceren gezamenlijk wekelijks de podcast Pepper.

Podcast New Digital Society

Podcast aflevering: Hoe wordt deze regio een ideale broedmachine voor startups

Ben jij klaar om je idee of je onderzoek om te zetten in een startup? Op het Utrecht Science Park tref je UtrechtInc, dé startup Incubator van de Utrecht Universiteit en de Hogeschool Utrecht. Jorg Kop managing director van deze prijswinnende incubator. Hij deelt zijn visie voor de regio en voor Nederland in dit mooie gesprek met Rob van Beek van ROM Utrecht Region. Hij droomt daarbij van een groot gebouw in het centrum van Utrecht, speciaal voor startups. Misschien kunnen we dan samen die unicorn hier houden.

Wil je de podcast beluisteren? Klik op het logo hiernaast.

Podcast aflevering: Hoe wordt deze regio een broedmachine voor startups

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen. 

Lees verder

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033