06 43228705 hallo@impact033.nl

Podcast aflevering: weerstand tegen desinformatie

Impact033, Dotslash Utrecht, Startup Utrecht Region en ROM Utrecht Region produceren gezamenlijk de podcast Pepper. Wekelijks verschijnt er een podcast.

 

Podcast New Digital Society

Podcast aflevering: weerstand tegen desinformatie

In 2021 is Tilt gestart als een klein team van “strijders tegen desinformatie,” met niets anders dan een gedeeld verlangen om het gebruik van propaganda te verstoren. Die propaganda werd gebruikt om meningen te polariseren en het vertrouwen in onze democratische processen te verminderen. Met de sterke aanwezigheid van sociale media in ons leven konden we zien hoe de omvang van online manipulatie snel een alomtegenwoordig onderdeel van het dagelijks leven aan het worden was… Maar wat doe je er tegen?

 Wil je de podcast beluisteren? Dat kan. Klik op het logo hiernaast.

Podcast aflevering: weerstand tegen desinformatie

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen. 

Lees verder

Podcast aflevering: gaming for good

Podcast aflevering: gaming for good

Podcast aflevering: gaming for good In Dotslash Utrecht ontmoeten Jelle en Jos van . Jacometti spreekt over de werking van gamification.

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033