06 43228705 hallo@impact033.nl

In april 2019 begonnen Michel, Angelique en hun dochter Britt, een nieuwe sociale bakkerswinkel/lunchroom aan de Nieuweweg 5 in Amersfoort. Twee jaar geleden wilden Peter en zijn partner Lisa een eigen horecazaak beginnen. Het stel fietste langs Het Brood Atelier en kwam in gesprek met de toenmalige eigenaren. Zij vroegen Peter en Lisa later of ze Het Brood Atelier wilden overnemen. Sinds 1 juni zijn Peter en Lisa de nieuwe eigenaren.

 

Broodatelier horecazaak nieuwe eigenaren

Duurzaam, inclusief en persoonlijk

De verbinding met de klanten, oprecht luisteren, contact maken en iets positiefs brengen vinden Peter en Lisa het leukst aan hun werk. Het stel wil mensen bij elkaar brengen. Ze zien dat ook bij hun medewerkers. Hun kernwaarden zijn: duurzaam, inclusief en persoonlijk (D.I.E.P). Peter en Lisa willen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen. Ze vinden het fijn dat ze zelf de regie hebben, hun eigen keuzes kunnen maken en snel dingen kunnen veranderen.

Opstartfase

Peter en Lisa zijn het meest trots op waar ze nu staan, hun medewerkers en het concept van Het Broodatelier. De grootste uitdaging is dat ze nog in de opstartfase zitten. Het stel wil ontspannen aan de slag met de belangrijkste dingen per dag. Ook is het zakelijke gedeelte een uitdaging, zoals voldoende klanten binnenkrijgen. Ze willen ook hun medewerkers behouden. Exclusief de eigenaars werken er negen mensen. De meesten werken er flexibel en twee fulltime.

 

Het Brood Atelier Amersfoort heeft nieuwe eigenaren

Om 6:00 beginnen ze met bakken en gaan de ovens aan. Om 07:30 gaat de winkel open. De rest van de dag bedienen ze vooral klanten en maken ze de soep. Het piekmoment is tussen 11.00 en 14.00. Cappuccino’s, Croissants en Pastel de nata worden het meest besteld. Ook de Chai Latte is heerlijk. De combinatie van bakkerswinkel en lunchroom, de prachtige locatie, kernwaarden, ontspannen sfeer en buurtfunctie maken Het Brood Atelier uniek.

 

Het Brood Atelier is van dinsdag tot en met zondag open van 07:30 tot 16:00

impact033
Nieuwe eigenaren Het Brood Atelier Amersfoort

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.  

Lees verder

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033