06 43228705 hallo@impact033.nl

Bedrijven en organisaties presteren beter als zij mensen in dienst hebben met verschillende culturele en etnische achtergronden. Het helpt bij het oplossen van de tekorten op de arbeidsmarkt en versterkt het innovatieve vermogen van je onderneming. Een diverse en inclusieve organisatie draagt bij aan een succesvolle onderneming en uiteindelijk de winstgevendheid.

De gemeente Amersfoort stimuleert een inclusieve en diverse maatschappij. Daarom organiseert zij samen met Impact033 deze kennissessie over de kracht van inclusief ondernemen. Keynote speaker Gatra Peshtaz, expert diversiteit en inclusie vertelt vanuit haar ervaring met cultuurverandering. Peter Hobbelen, CEO van Confed, deelt hoe dit Amersfoortse bedrijf met vestigingen in het buitenland, actief werkt aan een diverse en inclusieve bedrijfscultuur. Samen kijken we naar de kansen die er liggen voor een meer diverse en inclusieve bedrijfscultuur. Ook is er aandacht voor een ontwikkeltraject dat in het najaar start, waarin ondernemers een diverse en inclusieve bedrijfscultuur stimuleren in hun bedrijf of organisatie.

De sprekers

 

Een diverse en inclusieve bedrijfscultuur creëren

Gatra Peshtaz, cultureel antropoloog
Als cultureel antropoloog en trainer helpt Gatra organisaties cultureel diverser en inclusiever te worden én te blijven in gedachten en gedrag. Gatra werkt voor organisaties die willen weten hoe ze diversiteit en inclusie voor zich kunnen laten werken en échte stappen willen maken door te kijken naar de kracht van verschillende perspectieven. In 2018 is Gatra door de Volkskrant benoemd tot de bruggenbouwer van het jaar. Gatra is een van de geïnterviewden van het managementboek van het jaar 2022: ‘De inclusiemarathon’.

Een diverse en inclusieve bedrijfscultuur creëren

Peter Hobbelen, DGA Confed Systems B.V.
Confed Systems B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en assembleren van elektronica en elektrotechnische systemen en heeft vestigingen in Dordrecht en Komarno in Slowakije. Het bedrijf is een inclusieve werkgever met diversiteit aan medewerkers. Zo komt ruim 30% van de medewerkers uit doelgroepen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt zoals sociale werkvoorziening, sociale dienst en UWV. Confed heeft de filosofie: Iedereen telt mee!   

Aanmelden

Maak van de kans gebruik om je bedrijf of organisatie te versterken en meld je aan voor de gratis kennissessie. Deze vindt plaats bij Peer!, Maanlander 14A in Amersfoort-Noord. Stuur een mail met naam, bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer naar hallo@impact033.nl.

Een diverse en inclusieve bedrijfscultuur creëren

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.  

Lees verder

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033