06 43228705 hallo@impact033.nl

Vitaliteit is de sleutel tot een gezond en gelukkig leven. Het gaat niet alleen om het hebben van een gezond lichaam, maar ook van een sterke geest en een positieve levenshouding. Vitaliteit omvat een combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging, herstelmomenten, stressmanagement, ondersteunende relaties en zinvol leven. Tijdens het Health Inspiration Festival Nieuwland op 13 mei in en rond de wijkboerderij aan de Zeldertsedreef 2, komen alle deze zes pijlers aan bod.

Health Inspiration Festival Nieuwland 2

Eerste zichtbare resultaat

Tijdens deze dag presenteren de zorgprofessionals uit de wijk hun aanbod. Zij werken meer samen om de inwoners van de wijk beter te kunnen helpen. En dit Health Inspiration Festival Nieuwland is hier het eerste zichtbare resultaat van. Op 10 maart 2023 kwamen de zorgprofessionals voor het eerst bij elkaar, op initiatief van de Stichting Samen Maken We Nieuwland, die met financiering van fondsen het programma Nieuwland 2024 uitvoert met als doel een vitale wijk. Projectleider Noëlle Brugman, die verantwoordelijk is voor de organisatie van het Health Inspiration FEstival en het bij elkaar brengen van de zorgprofessionals. Zij werkt hierbij samen met Sandra Barth van Impact033.

Samenhang op lokaal niveau

De zorgprofessionals onderschrijven het belangvan een samenhang op lokaal niveau in het aanbod om cliënten beter te kunnen helpen. Ook preventief. Een mooi voorbeeld is de wijkwandeling waar ook professionals bij meelopen. Zo kunnen bewoners makkelijk contact leggen en vragen stellen, die eventueel in een praktijk van een relevante professional kunnen worden opgevolgd.

Health Inspiration Festival Nieuwland

Op zaterdag 13 mei 2023 van 14.00 tot 16.00 zal de Wijkboerderij omgebouwd worden tot een wellness centrum waar voor jong en oud van alles te doen is. Meedoen met yoga, een workout, mindfulness, massage, informatie verzamelen en voor kinderen is er een springkussen. Bewoners van binnen en buiten Nieuwland zijn van harte welkom!

Health Inspiration Festival Nieuwland

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.

 

Lees verder

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033