06 43228705 hallo@impact033.nl

Het Gezelschap voor de Filantropie organiseert het seminar ‘Actuele ontwikkelingen filantropie’ op donderdagmiddag 1 juni 2023. Locatie: het Auditorium van de Postcode Loterij In Amsterdam. Dit seminar is hét jaarlijkse moment waarop u door specialisten en experts wordt bijgepraat over alle ontwikkelingen en actualiteiten voor filantropische organisaties. Naast de actualiteiten, is het thema van het seminar 2023: integriteit. Ook zal het gezelschap de derde uitgave van de ‘Actuele ontwikkelingen filantropie’ presenteren.

WITh Accountants

Op dit evenement van Seminar actuele ontwikkelingen filantropie is het doel om op een toegankelijke en inspirerende wijze te prikkelen met vraagstukken en kennis bij te spijkeren. Bij WITh draait het om passie en het bieden van meerwaarde voor ideële organisaties. Het Accountantskantoor WITh Accountants zet zich met hart en ziel in voor haar klanten en werkt exclusief voor ideële organisaties.

Meer informatie over dit evenement

Bestuurders, directeuren, managers, toezichthouders en leidinggevenden van ideële non-profitorganisaties komen bij elkaar om elkaar te ontmoeten, te leren, te delen en geïnspireerd te worden door elkaars verhalen. De kosten zijn € 50 inclusief btw per persoon, waarbij u ook de uitgaven van het gezelschap ontvangt. Wij versturen u hiervoor een factuur na aanmelding.

Wilt u aanwezig zijn bij het seminar op 1 juni 2023 in het Auditorium van de Postcode Loterij te Amsterdam? Meld u dan aan door op de volgende link te klikken.  Klik hier om je aan te melden

Gezelschap voor de Filantropie 

  • Pieter Alblas: accountancy op gebied van administratie, periodieke rapportages, samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen, projectcontroles en brede advisering.
  • Bram Baak: fiscaliteiten.
  • Martin Bauman: brede financiële advisering, governance, begeleiding CBF-keurmerk.
  • Karen Anne Hüpler-Hebben: notariële dienstverlening, statuten en reglementen, verenigingen en stichtingen, ANBI, bestuurlijke inrichting/governance, advisering rondom structuren en samenwerkingsverbanden.
  • Bert de Jong: AVG, fondsenwerving, organisatieontwikkeling.
  • Marc Petit: intern toezicht, impact, brede actualiteiten in de sector.
  • Jan Snoei: accountancy op gebied van controle en beoordeling jaarrekeningen; risicomanagement, projectcontroles, benchmarks en brede advisering.
Seminar: Actuele Ontwikkelingen Filantropie
impact033
Seminar: Actuele Ontwikkelingen Filantropie

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.

 

Lees verder

Circulaire voorbeelden in Amersfoort

Circulaire voorbeelden in Amersfoort

Circulaire voorbeelden in Amersfoort – Duurzaam, afvalloos en circulair in 2050: Amersfoort heeft zichzelf een flinke opgave gesteld.

Voorlevers van de Nieuwe Samenleving

Voorlevers van de Nieuwe Samenleving

Voorlevers van de Nieuwe Samenleving In ons streven naar meer duurzame samenleving. Het voelt alsof we alleen werken binnen eigen sector.

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033