06 43228705 hallo@impact033.nl

Op veler verzoek presenteren we netwerkbijeenkomsten Impact033 voor ondernemers.  Tot op heden waren deze er nog niet, maar vanaf 15 mei is het zover: we hebben een vijftal bijeenkomsten, waarin we de deelnemers meenemen in duurzaam en sociaal ondernemen. De bijeenkomsten zijn voor ondernemers uit de regio Amersfoort, maar belangstellenden vanuit het hele land zijn van harte welkom.

Netwerkbijeenkomsten Impact033 voor ondernemers

In deze reeks bijeenkomsten ‘Impactroute door het landschap van sociaal en duurzaam ondernemen´. Beginnen we met een helicopterview op 15 mei, waarna we in een aantal bijeenkomsten aandacht besteden aan thema’s waar je in je bedrijf direct mee aan de slag kunt. Op deze manier kun je als ondernemer je bedrijf(svoering) plaatsen in een groter geheel én de concrete thema’s van de vervolgsessies in dit grotere kader plaatsen. Bij elke bijeenkomst is ook voldoende gelegenheid om te netwerken door een borrel of een diner, afhankelijk van de lengte van de sessie.

De aftrap: Het systeem begrijpen

Aan de hand van een game met de bekende Stef Kuijpers van Happonomy gaan we aan de slag met het begrijpen van het krachtenveld wat het huidige gedrag van de verschillende groepen in de samenleving (waaronder ondernemers) in stand houdt en wat er helpend en niet-helpend is om elkaar te vinden op het gebied van duurzaam ondernemen. Remi-Armand Collaris van Connective Partners geeft daar aan de hand van een interactieve oefening met het model spiral dynamics een bril bij om de onderliggende behoeftes te herkennen bij dit huidige gedrag. Hoe kunnen we gezamenlijk de behoeftes (h)erkennen, de tegenstellingen helen en samen transformeren in de regio Amersfoort? Bij deze bijeenkomst is er een diner met gelegenheid om te netwerken.

Socialer ondernemen en bedrijf verduurzamen

Op 13 juni organiseren we een sessie, begeleid door Susan Spiekerman van Susan Spiekerman Coaching en Michiel Renes van Bzzzonder vertelt hierbij over zijn bedrijf. Tijdens deze bijeenkomst zullen we aandacht besteden aan het waarom en hoe van sociale inkoop. Na een korte uitleg van Susan Spiekerman over wat sociale inkoop inhoudt en wat SROI is. Michiel Renes van Bzzzonder deelt hoe hij in zijn bedrijf naast de kinderopvang, ook in de dagbesteding en groenvoorziening bijzondere werkplekken aanbiedt.

Tijdens de sessie op 5 september kun je kennis maken met de sustainable development goals én de daaraan gekoppelde inner development goals. Aan het einde van de sessie heb je deze gekoppeld aan je organisatiedoelen van jouw bedrijf en kun je direct ermee aan de slag. Deze sessie bevat naast interactieve werkvormen ook serious fun en wordt begeleid door Remi-Armand Collaris en Sandra Barth.

Impactday

Op 10 oktober van 9.30 tot 18.00 uur is er een Impactday. Netwerkbijeenkomsten Impact033 voor ondernemers. Tijdens deze dag kun je kennismaken met de verschillende aspecten van verduurzaming in je bedrijf. Gedurende de hele dag zijn er workshops en sprekers. Uiteraard kun je ook netwerken. De Impactday vindt plaats bij Peer!, Maanlander 14a, 3824 MP Amersfoort.

Afsluiting Impactroute

Op 22 november sluiten we het jaar af. Er is een bekende spreker en we gaan met een interactieve oefening waarin je kunt terugblikken op 2023 en vooruitkijken naar 2024. Wat heb je gedaan en wat wil je volgend jaar doen? We sluiten af met een kerstborrel.

Aanmelden

Je kunt je per bijeenkomst aanmelden, je hoeft niet de hele impactroute te volgen. De bijeenkomsten na de zomervakantie kun je je later voor aanmelden. Noteer dus alvast 5 september, 10 oktober en 22 november in je agenda! Aanmelden voor de eerste bijeenkomsten op 15 mei en 13 juni kan via de onderstaande knoppen.

Wees er snel bij, want vol is vol!

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033