06 43228705 hallo@impact033.nl

AFAS Software heeft in 2018 zijn nieuwe kantoorpand in Leusden geopend. Het pand is volledig energieneutraal en voorzien van de nieuwste duurzame technologieën. Het bedrijf is continu bezig met het verduurzamen van haar bedrijfsvoering. En het verminderen van haar ecologische voetafdruk. Zo hebben zij bijvoorbeeld in 2020 het dak van het kantoorpand volledig bedekt met zonnepanelen, waardoor het pand nu nog energiezuiniger is dan voorheen.

Duurzaam kantoorpand

Het duurzame kantoorpand van AFAS Software is ontworpen met oog voor de toekomst. Het pand is voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp, waardoor het geen gebruik maakt van fossiele brandstoffen. Het pand heeft een BREEAM-NL score van ‘Excellent’,. Wat betekent dat het voldoet aan strenge duurzaamheidseisen op het gebied van onder andere energie, materiaalgebruik, watergebruik, gezondheid en comfort.

Slimme technologie

Het kantoorpand heeft een oppervlakte van ruim 12.000 vierkante meter. En biedt ruimte aan meer dan 500 medewerkers. Het gebouw is voorzien van slimme technologieën die het mogelijk maken om efficiënter om te gaan met energie. Zo wordt er gebruik gemaakt van automatische verlichting en is het pand voorzien van een intelligent ventilatiesysteem dat de luchtkwaliteit automatisch regelt.

AFAS Software werkt vanuit een energieneutraal kantoorpand in Leusden

Duurzame partners

AFAS Software heeft bij de bouw van het pand samengewerkt met verschillende duurzame partners, waaronder ingenieursbureau Royal HaskoningDHV, installatiebedrijf Croonwolter&dros en energieleverancier ENGIE. Het bedrijf zet hiermee een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst. En hoopt andere bedrijven te inspireren om ook te investeren in duurzame technologieën.

Het nieuwe kantoorpand van AFAS Software is niet alleen duurzaam, maar ook een echte blikvanger. Het pand heeft een bijzondere vormgeving en is voorzien van grote glazen gevels die zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de omgeving.

Met de opening van het duurzame kantoorpand laat AFAS Software zien dat het bedrijf zich actief inzet voor een duurzame toekomst. Door te investeren in duurzame technologieën en partnerschappen met duurzame bedrijven aan te gaan, draagt AFAS Software bij aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

impact033
AFAS Software werkt vanuit een energieneutraal kantoorpand in Leusden

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.

 

Lees verder

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033