06 43228705 hallo@impact033.nl

Coffee Corazon is het meest verrassende café van Amersfoort. Sfeervol, licht en fris. Gelegen midden in het historische stadshart vlakbij alle bezienswaardigheden. Dit is het leukste café van Amersfoort, met een crew die oprecht vrolijk en gastvrij is.

\Hoe het begon

Ruim 15 jaar geleden begon Dirk Jan Stip,oud journalist en ondernemer, Coffee Corazon. Na 7 jaar werd het aangevuld met een eigen bakkerij genaamd Corazon Bakery.
Inmiddels heeft hij 40 man in dienst en zijn zijn zaken voor doelgroepen een mooie plek voor verbinding in Amersfoort.

Eigen leefregels

Dirk Jan Stip houdt van reizen en heeft wereldwijd inspiratie opgedaan, heeft een sterke mening en staat stevig in zijn schoenen. Vandaar dat ze bij Corazon ook hun eigen leefregels hebben. Zo doen zij niet opdringerig aan upselling en vindt  hij verantwoord ondernemen logisch. Gebruiken ze geen logo’s en is het pand reclamevrij. Willen ze de gasten vertrouwen geven. Bij Corazon is de klant geen koning want iedereen is gelijk. Vinden ze het logisch dat een bezoek aan het toilet of een glaasje water gratis is. En nemen vooral de tijd en verbinden.

Biologische producten

Corazon Bakery wil graag beter zijn dan wat je zelf thuis kan maken. Met de veelal biologische producten bakken ze hun eigen brood. De broodjes, met keuze uit meer dan 15 soorten biologisch beleg, worden daardoor warm geserveerd. Taarten? Elk uur vers uit de oven, van appeltaart tot cheesecakes, frambozentaarten, muffins, brownies, chocoladetaarten, elke dag anders, nieuw en vers. Coffee Corazon heeft daarbij de ruimste keuze aan vers gemaakte smoothies en vruchtensappen. Schenken ze de beste koffie – een keus uit drie soorten koffiebonen uit drie landen, in meer dan twintig koffiespecialiteiten. Daarbij is er  een keuze uit ruim 30 soorten thee – allemaal van de hoogste kwaliteit.

Coffee Corazon en Corazon Bakery werken samen met Too good to go. En om verspilling tegen te gaan doneren ze dagelijks producten aan de daklozenopvang.

Coffee Corazon is elke dag open van 10:00 tot 18:00.
Corazon bakery ma ™ vrij van 8:00 tot 14:00, in het weekeind van 9:00 tot 16:00.

Corazon Bakery in Amersfoort
impact033
Corazon Bakery in Amersfoort

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.

 

Lees verder

Circulaire voorbeelden in Amersfoort

Circulaire voorbeelden in Amersfoort

Circulaire voorbeelden in Amersfoort – Duurzaam, afvalloos en circulair in 2050: Amersfoort heeft zichzelf een flinke opgave gesteld.

Voorlevers van de Nieuwe Samenleving

Voorlevers van de Nieuwe Samenleving

Voorlevers van de Nieuwe Samenleving In ons streven naar meer duurzame samenleving. Het voelt alsof we alleen werken binnen eigen sector.

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033