06 43228705 hallo@impact033.nl

 

De datum van de Groene Markt bij het Groene Huis is: zondag 4 juni 2023. In 2022 was de markt druk bezocht met ongeveer 2000 bezoekers. Dit was een fantastische doe-dag voor het hele gezin. Er waren kramen met biologische en eco producten, diverse kinderactiviteiten en informatiekramen met handige tips hoe jij je tuin/huis en leefstijl kan verduurzamen.

 

Welkom op de Groene Markt

Op zondag 4 juni 2023 van 11.00 tot 16.00 uur organiseert het CNME de jaarlijkse Groene Markt op Landgoed Schothorst bij Het Groene Huis. Een dag vol activiteiten over groen en duurzaamheid. Kom inspiratie opdoen op het gebied van ecologisch tuinieren en duurzamer leven.

Over het Groene Huis

Op het prachtige Landgoed Schothorst staat Het Groene Huis. In en om Het Groene Huis is van alles te ontdekken en leren over natuur en duurzaamheid. Een spiksplinternieuw onderkomen van het CNME en het bezoekerscentrum vol informatie over Landgoed Schothorst en de natuur in en om Amersfoort. Het Groene Huis functioneert ook als clubhuis van allerlei groene verenigingen, en als werk- en ontmoetingsplek voor mensen die iets willen doen met groen en duurzaamheid.

Overige informatie

Behalve de markt en informatiekramen zijn er ook allerlei leuke doe-dingen. Je kunt deelnemen aan diverse rondleidingen over het landgoed, plantjes en mooie producten kopen, knutselen en nog veel meer! Let op: kom zoveel mogelijk op de fiets.
Er kan alleen geparkeerd worden bij Atletiekvereniging Altis (circa 10 minuten lopen). Voor meer informatie over dit evenement vind u onderaan deze pagina door op de meer informatie knop te klikken.

Aanmelden als ondernemer

Impact ondernemers die interesse hebben om deel te nemen aan deze Groene Markt, kunnen zich melden bij Magda Fafara van Het Groene Huis. Email: ma.fafara@amersfoort.nl

 

 

Groene markt bij Het Groene Huis
Groene markt bij Het Groene Huis
impact033
Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033