06 43228705 hallo@impact033.nl

Gemeente Amersfoort vindt het belangrijk dat ondernemers in Amersfoort invloed kunnen hebben op projecten en besluiten van de gemeente. Met deze inbreng kunnen ze betere plannen maken en zorgvuldiger besluiten nemen. Met elkaar in gesprek zijn draagt daaraan bij. Dat doen ze graag persoonlijk in gesprekken en bijeenkomsten. Daarom organiseren zij maandag 3 april 2023 tussen 11.00 uur en 14.00 uur voor alle bedrijven in de gemeente een conferentie over Zero Emissie Stadslogistiek.  

 

Voorbereid zijn op regels voor bevoorrading in 2025

In 2025 voert Amersfoort zones in waar bedrijven schoon worden bevoorraad. Door nu goed voorbereid te zijn op deze ontwikkeling, kunnen ondernemers straks slim en duurzaam investeren in hun bedrijf. Tijdens de conferentie wordt uitgelegd hoe dat kan. Tyas Bijholt zal als wethouder Mobiliteit namens we gemeente het woord voeren. Aansluitend geven twee experts geven uitleg over schoon bevoorraden. Professor in City Logistics Walther Ploos van Amstel en Robert Motshagen van SPES, het landelijk expertiseteam. Daarna vindt er een paneldiscussie plaats met lokale initiatieven en bezoekers in de zaal. Tijdens de netwerklunch is ook lokale voorbeelden te zien.

Deelname is gratis.
Locatie: De Prodentfabriek.

Je kan je opgeven via de meer informatie knop onder aan deze website tot en met 27 maart 2023. Ook kun je aangeven of je meewilt met de excursie naar het nieuwe waterstoftankstation. 

Het programma

• Uw dagvoorzitter is Tanja ter Brake
De sprekers van dit evenement zijn:
• Wethouder mobiliteit Tyas Bijlholt,
• Robert Motshagen van SPES (landelijk expertiseteam),
• Walther Ploos van Amstel, Professor in City Logistics
• Paneldiscussie met lokale initiatieven en de
bezoekers in de zaal
• Netwerklunch met informatie over lokale initiatieven
• Exclusief bezoek aan het nieuwe waterstoftankstation
(Let op: beperkte ruimte voor deelname) 

 

Conferentie Zero Emissie Stadslogistiek
impact033
Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033