06 43228705 hallo@impact033.nl

Pastorie de Elleboog dankt zijn naam aan het oude pastoriegebouw van de Elleboogkerk in Amersfoort. Kunstenaars en creatievelingen met een verstandelijke beperking geven hun onuitputtelijke energie en inspiratie vorm in kunst. Naast de kunst- en
ambachtsgroepen is er ook het Multimediastation, waar deelnemers producties
maken in beeld, geluid en muziek.

Deelnemers bij de zeepmakerij

Deelnemers bij de Pastorie De Elleboog aan de zeepmakerij maken zeepjes in allerlei vormen en kleuren en combineren dat met geschept papier en gerenoveerde spulletjes uit de kringloop tot leuke cadeautjes. Ook werkt de zeepmakerij in opdracht voor bedrijven.

In de salon

In de salon bij Pastorie De Elleboog vinden bewoners en toeristen in Amersfoort hier een leuk cadeautje met een verhaal. Bedrijven vinden in De Elleboog een samenwerkingspartner voor maatschappelijk betrokken ondernemen. En iedereen die van kunst en creativiteit houdt, kan hier zijn hart ophalen.
Cadeautjes, kaarten, kaarsen, tasjes, woonaccessoires en nog meer handgemaakte producten van Amerpoort; de cliënten van deze dagbesteding verkopen het graag en pakken het mooi voor je in.

In de koffiekamer

In de Koffiekamer en op het terras bij Pastorie De Elleboog kan je terecht voor een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Mensen met een verstandelijke beperking maken hapjes, koekjes en taarten voor de gebruikers van het pand, voor omwonenden en voor bedrijven die dat bij ons bestellen. 

Klik voor meer informatie over de dagbesteding bij Pastorie De Elleboog op de onderstaande knop. 

Pastorie De Elleboog
impact033
Pastorie De Elleboog

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.

 

Lees verder

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033