06 43228705 hallo@impact033.nl

Sofie aan Tafel, het feest van verbinding, is in 2007 begonnen in aanloop naar het jubileum Amersfoort 750 jaar (2009). Iedereen heeft wel oppervlakkige bekenden, mensen die je alleen maar groet of met wie je korte gesprekjes voert. Bijvoorbeeld bij school, in de buurt, op het werk of bij de sportclub. Sofie aan Tafel biedt met haar uitnodigingen een kans om in het 4e weekend van maart nader kennis te maken met deze ‘onbekende bekenden’.

Eten met ‘onbekende bekenden’

Duizenden Amersfoorters aten de afgelopen jaren samen met ‘onbekende bekenden’. Sinds de start is Sofie ook over de gemeentegrenzen heen gewandeld en heeft in Hilversum, Nijkerk en Utrecht plaatsgevonden. Door Corona ging Sofie aan Tafel 2 keer niet door. Daarom vieren we dit jaar ons 15e jubileum!

Oproep om je buur-bedrijven uit te nodigen

In het verleden deden al diverse instellingen en bedrijven mee. Maar het aantal mag volgens Helma van Schendel, voorzitter van Sofie aan Tafel in dit jubileumjaar wel toenemen. Daarom plaatst ze een oproep aan alle bedrijven, scholen en instellingen, die graag impact maken en meer verbinding willen zien in de samenleving. Want hoe leuk is het om met bedrijven in een bedrijfsverzamelgebouw wat af te spreken of het buurbedrijf of de instelling op een bedrijventerrein eens uit te nodigen voor een kennismaking. Ook als je school in een woonwijk staat kan het een goed idee zijn om je buren eens uit te nodigen. Wie weet worden deze ‘onbekende bekenden’ wel je beste ambassadeurs.

Impact maken met Sophie aan Tafel

Dus reserveer een tijd in het 4e weekend van maart, dit jaar vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 maart 2023 en ontmoet elkaar tijdens een ontbijt, lunch, kopje thee of koffie, diner of borrel. Wil je een tafel dekken, meld je dan aan op sofieaantafel.nl. Wij nodigen je als gastheer of -vrouw uit voor ons voorproefje met een hapje en een drankje en dan ontvang je een goodiebag met o.a. deelname poster en uitnodigingskaarten. Voor vragen kunt u bellen met Helma (0627230917) Mocht je nog iets leuks voor in de goodiebag willen sponsoren, horen wij dat ook graag. 😉
Impact maken met Sofie aan Tafel

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.

 

Impact maken met Sofie aan Tafel

Lees verder

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033