06 43228705 hallo@impact033.nl

Green Side, duurzaam, sociaal en lokaal nu ook in Amersfoort

Green Side is een jong bedrijf dat lokaal, sociaal én duurzaam notitieboeken maakt. Dit duurzame en sociale initiatief begint zich uit te breiden naar Amersfoort en Impact033 en Green Side werken hierbij graag samen met nóg meer Amersfoortse organisaties en bedrijven. Lees meer over dit initiatief en sluit je aan als bedrijf. Help jij Green Side om impact te maken?

Over Green Side

Green Side benut het volledige potentieel van materiaal. Ze maken notitieboeken van oud schoolpapier en enveloppen van oude posters. Én dat in samenwerking met sociale werkplaatsen in verschillende Nederlandse steden. Het team bestaat uit Anne-Pim, Léon, Jori en Max, vier enthousiaste ondernemers die op een duurzame, sociale en lokale manier bouwen aan een mooiere wereld. Dat wil zeggen dat we onze producten maken van restmateriaal (zoals oud papier en oude posters), we samenwerken met sociale werkplaatsen én dit allemaal doen op stads- of dorpsniveau.

Green Side duurzaam sociaal en lokaal

Hoe het is gekomen

Halverwege 2018 was Léon klaar met zijn studie, waarna hij besloot zijn kast en bureau eens flink op te ruimen. Na een uur grondig opruimwerk lag er een hele grote stapel papier op de keukentafel. Dit was het punt waarop hij dacht: “Kan ik hier niet nog iets mee?” Op een gegeven moment viel het kwartje: veel van het papier was enkelzijdig geprint. De achterkant was dus nog blanco! Diezelfde week is hij naar de printshop gegaan om de eerste versie van het Green Side notitieboek te laten maken. Inmmiddels wordt er lokaal in Groningen, Utrecht, Houten, Wageningen en Huis ter Heide al materiaal ingezameld én wordt daar lokaal geproduceerd.

Green Side in Amersfoort: helpt jouw organisatie mee?

Om dit in Amersfoort ook zo’n succes te laten worden, zijn we op zoek naar bedrijven en organisaties die bereid zijn om periodiek 50-100 notitieboekjes aan te schaffen. Het is mogelijk om het eigen logo of een boodschap op de kaft te plaatsen. Perfect voor trainingsbedrijven, vergaderlocaties en/of eventbedrijven. Maar het is ook een superleuk relatiegeschenk. Het papier wordt bij de scholen in Amersfoort opgehaald en ingebonden in een sociale werkplaats. Wil je ook meer impact maken met jouw bedrijf, dan is dit een laagdrempelige manier om direct resultaat te behalen. Meer weten over deze boekjes? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie.

impact033

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.

 

Green Side: duurzaam, sociaal én lokaal, nu ook in amersfoort

Lees verder

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033