06 43228705 hallo@impact033.nl

Refurbished schoenen van 95percent

Sinds 4 februari is aan de Langestraat 53 een bijzondere, duurzame schoenenwinkel geopend. Je kunt hier merkschoenen met een flinke korting kopen, het zijn namelijk refurbished schoenen die zijn afgekeurd of teruggestuurd.

Een duurzame toekomst door een tweede leven voor schoenen

95percent heeft al lange tijd een succesvolle webwinkel, maar nu kun je dus ook terecht in de winkel. 95percent verlengt de levensduur van schoenen door ze te herstellen en te verkopen. Ze werken met bekende merken, denk aan Omoda, Schuurman en Van den Assem, en professionele schoenmakers maken de schoenen geschikt voor verkoop. 93percent draagt zo bij aan een duurzame toekomst.

Schoenen met een ‘foutje’ voor een aantrekkelijke prijs

Als schoenen een kleine beschadiging hebben, zoals een krasje op het leer, dan sturen ze de schoenen terug. Deze schoenen werden naar het buitenland gestuurd. Een duurzamere oplossing is om de schoenen te herstellen door schoenmakers en te verkopen, zo krijgen de schoenen een tweede kans in eigen land. Je kunt kiezen uit schoenen met verschillende sterren: vijf sterren is zo goed als nieuw, 4 sterren is met lichte gebruikssporen en 3 sterren heeft gebruikssporen of cosmetische imperfectie: denk aan een kleurverschil of klein vlekje. De kortingen variëren van 55% tot wel 75% op de normale verkoopprijs. Het is dus een win-win: door deze schoenen te kopen, krijg je een merkschoen voor een voordelige prijs én je helpt aan verduurzaming in de schoenenketen.

Schoenenwinkels kunnen dit niet doen

Gebruikelijke schoenenwinkels bieden de beste en mooiste schoenen aan. Een schoen met een veterringetje los die 1 dag is gedragen kan niet weer in een winkel verkocht worden. Hoe graag ze ook willen, want de schoenen zijn vaak als nieuw. De refurbished schoenen van 95percent zijn ingekocht voor een goedkopere prijs dan de originele prijs en worden via de winkel en website aangeboden. De naam 95percent verwijst naar de schoenen, die voor 95% goed zijn. De laatste 5 procent wordt door de schoenmakers gefikst, waardoor er een mooi aanbod is van goede merkschoenen voor een aantrekkelijke prijs.

Klik op onderstaande knop om naar de webshop te gaan:

impact033

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.

 

Sinds kort in Amersfoort: refurbished schoenen van 95percent

Lees verder

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033