06 43228705 hallo@impact033.nl

Impact033 organiseert workshop IDG’s bij Festival Wakker Aan

Op 3 maart 2023 organiseert het coöperatieve netwerk WakkerAan een festival Innerlijke Vrede. Dit netwerk zet zich in voor Wereldvrede in 2025, de droom van Engbert Breuker, aansteker bij Pentascope en oprichter en voorzitter van WakkerAan. Wereldvrede begint bij jezelf: hoe kun jij op jouw vierkante meter bijdragen aan een betere wereld. En wat is het mooier dan op World Wildlife Day 2023 dit festival te organiseren?

Drie festivals

Waar op 3-3-2023 de focus ligt op de innerlijke vrede, organiseert het coöperatieve netwerk op 4-4-2024 een festival met als thema Organisatievrede, wat tegelijk de Internationale dag tegen landmijnen van de VN is: dus vrede en gelijkheid in organisaties. In 2025 komt er op 5 mei een afsluitend festival waar gevierd wordt dat vrede kán. Dit is het jaar van de wereldvrede.

Programma

Tijdens het festival op 3 maart 2023 kun je workshops volgen, naar muziek luisteren en met elkaar in gesprek gaan. Er is o.a. een voedselbos wandelexcursie, zaken doen in liefde en vertrouwen, magische driehoek en er is mogelijkheid bij te dragen aan een gezamenlijk kunstwerk.

Workshop IDG’s bij Festival Wakker Aan

Impact033 geeft een workshop  IDG’s bij Festival Wakker Aan, de inner development goals, die gekoppeld zijn aan de SDG’s, de sustainable development goals van de Verenigde Naties. Immers voor het realiseren van de SDG’s, heb je bepaalde kwaliteiten nodig. Tijdens deze workshop kom je erachter wat deze IDG’s zijn en of je deze kwaliteiten bezit. De workshop wordt verzorgd door Remi-Armand Collaris en Sandra Barth.

workshop IDG's bij festival Wakker Aan

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over de IDG’s of ga naar de website over de Inner Develoment Goals.

Iedereen is welkom

Op de Thuishaven in Zeewolde geldt zwaan-kleef-aan; er is ruimte voor 100 mensen. Het festival werkt met een gesloten beurs; deelname is gratis, maar neem iets te drinken en/of eten mee om te delen.

Ga voor meer informatie naar WakkerAan.nl of klik voor het programma en aanmelden op onderstaande knop:

impact033

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.

 

Impact033 organiseert workshop IDG's bij festival Wakker Aan

Lees verder

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033