06 43228705 hallo@impact033.nl

Bij WITh draait het om passie en het bieden van meerwaarde voor ideële organisaties. Het Accountantskantoor With Accountants zet zich met hart en ziel in voor haar klanten en werkt exclusief voor ideële organisaties. Hun missie is om met hun kennis en expertise ideële organisaties in Nederland te helpen om hun droom waar te maken. En de dromen en daden van hun klanten maken hun werk mooi en van waarde. Een win-win!

Uitbreiding van het leuke team

WITh Accountants is op zoek naar uitbreiding van zijn leuke team. Met Impact033 zijn wij buren van With en kunnen we beamen dat het inderdaad een leuk team is! Het WITh team is bevlogen en biedt professionele, hoogwaardige ondersteuning. Bij WITh lopen ze nét een stapje harder. Kortom, ze ontzorgen ideële organisaties waar dat kan, zodat ze al hun energie kunnen inzetten voor het bereiken van hun droom. Tot hun klanten behoren fondsenwervende instellingen, stichtingen, verenigingen, (vermogens)fondsen en kerkgenootschappen.  

Ben jij die nieuwe teamgenoot?

Steeds meer non-profitorganisaties weten WITh te vinden en daarom zijn ze voor de controlepraktijk van de vestiging Amersfoort op zoek naar een Beginnend Assistent Accountant (fulltime). Dus hebben cijfers en organisaties altijd al je interesse? Maar nóg meer boeit jou het verhaal achter die cijfers? Bij WITh  kun je daarmee direct een start maken met jouw carrière!

Wat maakt werken voor WITh interessant?

Werken bij WITh betekent dat je iets wezenlijks kan bijdragen. Een uitdagende baan waarbij jij een stukje van jezelf geeft om de medemens te kunnen helpen. Dus wil jij werken bij een organisatie die betrokken is bij de klant, maar ook bij jou? Start dan bij WITh een uniek traject waarbij je volop vrijheid en kansen krijgt. Wij staan dicht bij onze mensen, hanteren korte lijnen en hebben oog voor elkaar. Ambitie wordt beloond; wij laten je talent graag bloeien en helpen je verder in je ontwikkeling. Wij denken in mogelijkheden als het gaat om je studiepad en de tijd die je nodig hebt voor studie. We kennen een marktconforme beloning en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Past deze uitdagende start van je carrière bij jou en ben je gemotiveerd om een mooie bijdrage te leveren aan onze organisatie? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie.

impact033
Aan de slag als assistent-accountant voor ideële organisaties

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.

 

Lees verder

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033