06 43228705 hallo@impact033.nl

Liefs op Papier heeft als uitgangspunt positiviteit voor jezelf en voor anderen. De webshop is vijf jaar geleden geopend door Shelley Brandon, met één van de meest populaire producten die ze nog steeds in haar assortiment heeft: de Pluimpjes. De voorlopers van de Pluimpjes waren vijf jaar geleden motivatiekaartjes en stickers op de spiegel met teksten als ‘Je kan het!’ of ‘Je mag er zijn!’ die ze voor jongeren heeft ontwikkeld.

Liefs op Papier Shelley Brandon

Duurzaam en sociaal

Liefs op papier is uitgegroeid tot een sociaal en duurzaam Amersfoorts bedrijf. Het papier van de Pluimpjes heeft certificaten van de volgende labels: FSC®, EU Ecolabel en Elemental chlorine free (ECF). Dit geldt overigens ook voor veel andere papierproducten van Liefs op papier. Niet alleen het papier is duurzaam, ook is Liefs op papier sinds 2022 een erkend leerbedrijf voor MBO leerlingen. Hiermee is weer een link gelegd met haar coaching van jongeren en komt alles weer mooi samen. Ondernemen, coachen, creativiteit en ontwikkelen ineen! Met als missie: nog veel meer complimenten de wereld in om mensen een glimlach te bezorgen!

Pluimpjes

Pluimpjes zijn sets met verschillende complimentenkaartjes, die je kunt uitdelen aan mensen die je ontmoet, zoals je collega’s, klasgenoten, vrienden en familie. Je kunt kiezen voor algemene Pluimpjes, of voor Pluimpjes in verschillende thema’s: collegiale Pluimpjes, Pluimpjes voor kinderen en voor in het onderwijs. Ze zijn er in verschillende talen. Om nog meer goede vibes te verspreiden, zijn de Pluimpjes in grote oplage verkrijgbaar voor bedrijven en als cadeautje met een keramieken hartje er aan. Deze hartjes worden handgemaakt door Jet Pauw, die verderop in de straat van Shelley woont en onder de naam Kleiwijf keramiek maakt. ‘Dat is een leuke samenwerking die mijn Pluimpjes nog leuker maken om te geven.’

Aanbod

Met de populaire Pluimpjes als uitgangspunt kwamen er de afgelopen jaren steeds meer producten bij en groeide Liefs op papier uit tot een uitgebreide webshop. Nu zijn er ook planners, cadeaupapier, ansichtkaarten, kalenders en pennen verkrijgbaar, met de teksten die je ook op de Pluimpjes vindt. Ook zijn er associatiekaarten met foto’s die Shelley zelf heeft gemaakt. Het nieuwste item is net binnen en daar is zij heel trots op: een schoolagenda vol met positieve teksten zodat scholieren en docenten een beetje positiviteit mee naar school kunnen nemen.

Over Liefs op papier

Liefs op papier is in 2017 opgericht door Shelley Brandon. Zelfstandig ondernemer sinds 2008. Zij heeft gewerkt in het bedrijfsleven en semi-overheid als coach, trainer en staffunctionaris. Shelley is een creatieve duizendpoot, ze ontwerpt al jaren veel leuks van relatiegeschenken tot gespreksstarters voor coachtools, trainings-, en coachprogramma’s. De producten van Liefs op papier worden met liefde door Shelley bedacht en vormgegeven. Ze kenmerken zich door het zwart-witte ontwerp met herkenbaar lettertype, aangevuld met hartjes, duimpjes en tekstballonnetjes. De Liefslijn is uitgegroeid tot verschillende soorten Pluimpjes, notitieboeken, planners & agenda’s, verjaardagskalenders, diverse ansichtkaarten, coachtools en een herinneringenlijn.
impact033

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.  

Lees verder

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033