06 43228705 hallo@impact033.nl

Omdat we met de Stichting Impact033 bouwen aan een sociale en duurzame economie in de regio 033, zijn we op zoek naar leden voor de Raad van Toezicht die in de regio een sleutelrol vervullen op bijvoorbeeld één van deze gebieden: ontwikkelen economie, bedrijfsleven, energie, afvalvwerking, duurzaamheid, sociaal ondernemen, cultuur, bouw, ICT en / of (semi)overheid. Zo kunnen we de activiteiten en samenwerking verbinden op grote lijnen en samen bouwen aan een duurzame en sociale economie in de regio. Dus: vervul jij een positie in een strategische functie in het ecosysteem in de regio 033 en heb jij interesse om van deze Raad van Toezicht deel uit te maken? Reageer dan op deze vacature.

In het kort:

  • De RvT komt een aantal keer per jaar bij elkaar
  • De RvT adviseert de directeur-bestuurder
  • De functie is onbezoldigd.
  • Impact033 heeft een aantal strategische samenwerkingsverbanden, o.a. met de gemeente Amersfoort.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van het profiel van de functie.

Over Impact033

Impact033 is gestart in augustus 2022. Er zijn inmiddels 70 bedrijven, organisaties en impact ondernemers betrokken die samen bouwen aan een duurzame en sociale economie in de regio. Impact033 is een non-profit adviesbureau en netwerk, dat wil zeggen dat bedrijven deel kunnen nemen en/of opdrachtgever kunnen zijn. De opdrachten worden uitgevoerd door aangesloten partners, deskundige bedrijven en professionals. Non-profit wil zeggen dat als er door de stichting winst wordt behaald, deze winst wordt geïnvesteerd in projecten die bijdragen aan de doelstelling.

Er zijn in 2022 twee concrete projecten gestart op het gebied van armoedebestrijding en bio based bouw. Er zijn 70 bedrijven aangesloten, waarvan 44 partnerbedrijven. In 2023 is er een formele samenwerking met de gemeente Amersfoort gestart en gaan we op een aantal thema’s ketensamenwerking starten, die ook gefinancierd worden door de gemeente. Ook wordt er in 2023 gewerkt aan subsidie aanvragen voor eigen projecten en werving van projecten bij de bedrijven in de regio, samen met de partners. In 2023 zal de focus liggen op de stad Amersfoort. In de toekomst kunnen we de omliggende gemeenten ook betrekken.

Impact033 wil een Stichting oprichten met een directeur-bestuurder en een Raad van Toezicht en is daarvoor op zoek naar drie tot vijf leden van de Raad van Toezicht. De leden worden geselecteerd en voorgedragen door een voordrachtscommissie.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandra Barth, founder van Impact033 via sandra@impact033.nl of bel 06-43228705.

Reageren

Reacties kunnen voor 15 februari 2023 gestuurd worden aan sandra@impact033.nl

Vacature leden Raad van Toezicht

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.

 

Lees verder

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033