06 43228705 hallo@impact033.nl

Peer!, de vergaderlocatie in Amersfoort-Noord, heeft nu ook een veganistisch buffet als optie. De locatie, die bekend staat als informele plek om te coachen, trainen en vergaderen, biedt op persoonlijke wijze ruimtes aan. Naast de persoonlijke benadering is het nu ook mogelijk om een veganistisch buffet te bestellen, dankzij de samenwerking van Peer! met CateringEvents.

Duurzaamheid als speerpunt

“Duurzaamheid is altijd al een belangrijk speerpunt geweest in onze bedrijfsvoering, zo hebben we duurzame én sociale koffie, wordt onze koffieprut in de moestuinen van Nieuwland hergebruikt en scheiden we onze afvalstroom al sinds de oprichting. Bovendien rijden alle drie de compagnons een (elektrische) fiets!’, vertelt Monique van der Kamp-Schut, co-owner van Peer! en verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie.

 

Veganistisch buffet bij Peer!

Peer! heeft een goede samenwerking met het cateringbedrijf CateringEvents: ze zijn flexibel en altijd op tijd. Steeds vaker komen er groepen die een helemaal plantaardige maaltijd wensen. Gelukkig is het team van CateringEvents flexibel en zetten ze in een handomdraai een smakelijke vegan maaltijd op de buffettafel. ‘Hiermee is weer een mooie stap gezet naar de verduurzaming van ons bedrijf’, zegt de enthousiaste Monique. Op de vraag of er ook een mix van ‘gewone’ en vegan buffetten mogelijk is, antwoordt ze: ‘Uiteraard. Dit hangt wel van de aantallen af, maar alles is bespreekbaar.’

 

Nano Note een duurzaam alternatief voor papieren notities
Nu ook veganistisch buffet bij Peer!

Diner ‘op zaal’ of in de lounge

Groepen kunnen kiezen of ze hun diner in de trainingsruimte geserveerd krijgen of in de lounge. ‘Je merkt dat trainingsgroepen het fijn vinden om even uit de ruimte te zijn. Het is vaak best intensief, een training en dan neem je daar even afstand van. Daarna kunnen de deelnemers weer met een fris hoofd verder, ook wel zo fijn voor de trainer.’ knipoogt Monique. De locatie heeft een trainingsruimte voor 14 personen een een grote ruimte voor 24-50 personen, met een zithoek en meerdere hoekjes om in groepen te werken.

Meer informatie

Meer informatie over Peer! is te vinden op Peer033.nl of neem contact op met Monique van der Kamp-Schut via boekingen@peer033.nl.

impact033

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.  

Lees verder

Nieuw SDG House in Amersfoort

Nieuw SDG House in Amersfoort

Impact vanaf nu onderdeel van een nieuw SDG House in Amersfoort Op de Databankweg 20 in Amersfoort opent een nieuw SDG House.

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033