06 43228705 hallo@impact033.nl

Op 11 september was het jeugdprogramma Natuur de Luxe te gast bij de Tuinderij van Land in Zicht. Deze sociale ondernemer biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkplekken en onderhoudt samen met buurtbewoners de XXL moestuin. Ook kunnen bewoners een zelfplukabonnement afsluiten om hun groentes direct van het land te oogsten.

Land in Zicht was genomineerd als favoriete plek door Nomi, een meisje uit Vathorst.

 

Land in Zicht in Natuur de Luxe op NPO3:

Land in Zicht in Natuur de Luxe op NPO1
impact033

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.  

Lees verder

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033