06 43228705 hallo@impact033.nl

Om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Sponsor Joost en zijn team en help daarmee Fight cancer met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker. Fight cancer en ik zijn jou heel erg dankbaar. 

In de omgeving

Joost, eigenaar van Discipline Sports, heeft in zijn dagelijkse praktijk regelmatig te maken met mensen die de diagnose kanker hebben gekregen. Hij heeft met eigen ogen gezien wat het met iemand doet en zet zich daarom in voor dit doel. Al sinds begin dit jaar is hij mensen aan het enthousiasmeren om mee te zwemmen en/of te sponsoren.

Joost Struijk zwemt voor Swim to Fight Cancer

Vele teams, waaronder het team van Joost: een team van tien zwemmers,  met een enorme lijst aan sponsoren, duikt 11 september 2022 het Eemwater in om te zwemmen voor dit goede doel. Maar er is meer nodig: sponsor jij ook mee? Klik dan op onderstaande button:

impact033

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.  

Lees verder

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033