06 43228705 hallo@impact033.nl

Tijdens de hackathon op 13 en 14 oktober 2022 gaan studenten, patiënten, zorgprofessionals, ondernemers, designers, programmeurs en andere geïnteresseerden aan de slag met probleem- en vraagstukken uit zorg en welzijn in Amersfoort en omstreken. Het beste team wint een prijs!

Wie doen er al mee?

Deze Health Hackaton voor vraagstukken rond zorg en welzijn is een initiatief van MBO Amersfoort, ROC Midden Nederland, Hogeschool Utrecht, Dutch Hacking Health en Apotheek Orion en wordt o.a. gesponsord door Gemeente Amersfoort, Utrecht Talent Alliantie, Club voor geweldige ideeën en HIV Stigma Fighter. Impact033 is ook partner van Dutch Hacking Health. Tijdens een Hackathon werken teams samen aan een probleem. Een team bestaat idealiter uit mensen met verschillende achtergronden. Bijvoorbeeld een ondernemer, een programmeur, een zorgprofessional en een student. De teams werken tijdens de hackathon drie dagen aan hun oplossing (‘prototype’) en krijgen daarbij hulp van coaches en experts.

Hoe kun je meedoen?

Je kunt meedoen als uitdager, oplosser, coach/expert en/of sponsor of partner. Een uitdager is een deelnemer die een probleem, knelpunt of uitdaging inbrengt op het gebied van zorg en welzijn. Een oplosser helpt om een oplossing te vinden, de coach ondersteunt de teams en partners laten een medewerker meedoen als uitdager of sponsoren het event financieel.

Oproep voor partners Health Hackaton voor vraagstukken rond zorg en welzijn

Ben jij (werkzaam in) een organisatie die te maken heeft met vraagstukken op het gebied van zorg en/of welzijn? Het team van de Health Hackaton voor vraagstukken rond zorg en welzijn is nog op zoek naar uitdagers die een vraagstuk inbrengen! Klink op onderstaande button voor meer informatie en aanmelden:

impact033

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.  

Lees verder

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033