06 43228705 hallo@impact033.nl

ITvitae is genomineerd voor de Computable Awards 2022 in de categorie Duurzaamheid & MVO. Deze bekende social enterprise uit onze regio 033 heeft al ruim 400 jongeren met autisme of hoogbegaafdheid een nieuwe toekomst heeft kunnen bieden als ICT-specialist door een aangepast lesprogramma, coaching en baanbemiddeling. Best een beetje trots zijn we op deze impact en helpen graag een handje mee door op te roepen om te stemmen op deze toppers!

(bovenstaande foto: Computable)

 

ITvitae genomineerd voor Computable Awards 2022

Op 5 oktober 2022 reikt Computable voor de zeventiende keer op rij de Computable Awards uit en het publiek bepaalt samen met de vakjury welke projecten, aanbieders en personen deze prijzen verdienen. ITvitae is door een onafhankelijke vakjury geselecteerd uit vele aanmeldingen op basis van de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over de aangedragen voordracht voor de categorie Duurzaamheid & MVO. Nu is het aan het publiek  om te stemmen. De publieksstem telt voor 50% mee in de einduitslag.

Stem ook mee!

We gunnen ITvitae een eerste plaats in de categorie Duurzaamheid & MVO, zodat ze nóg meer impact kunnen maken de komende jaren. Help je ook mee door te stemmen? Klik dan op de button hieronder om naar de stempagina van Computable te gaan. Stemmen kan tot en met 11 september 2022.

impact033

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.

 

Lees verder

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033