06 43228705 hallo@impact033.nl

Tijdens de verkiezingsweek overhandigt de Impact Coalitie een brief aan wethouder Economie Fatma Koser Kaya. In deze brief vragen de gemeente om zich ook in te zetten voor Impact Ondernemen en Brede Welvaart. Door deze thema’s in het coalitie akkoord op te nemen, zullen de thema’s ook werkelijk geagendeerd worden in Amersfoort.

Al  een aantal jaar zetten Edgar Koning en Maarten Rector zich in voor Impact Ondernemen in de stad. Zij doen dit onder de naam Impact Coalitie. De afgelopen periode hebben ze vele organisaties achter zich geschaard, die de brief mede ondertekend hebben. Tot deze organisaties behoren sociaal ondernemers, onderzoekers, bedrijfsnetwerken en culturele partijen. De organisaties die hun SROI duurzaam en maatschappelijk willen inzetten en partijen die duurzaam en sociaal willen inkopen. 

De Impact Coalitie roept op om met elkaar de schouders eronder te zetten om de maatschappelijke opgaven die voor ons liggen aan te gaan!

Klik op de button hieronder voor meer informatie over de Impact Coalitie.

impact033

Volg Impact033

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.

 

Lees verder

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen?

Vergroenen of verzuipen? Klimaatverandering zorgt voor hitte én zwaardere buien. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor Amersfoort?

agenda impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033