06 43228705 hallo@impact033.nl
impact033

Green Side verkoopt notitieboekjes van gebruikt papier en laat ze inbinden in een sociale werkplaats.

Wat biedt Impact033

Impact033 biedt starters, scale ups, MKB en organisaties alles wat ze nodig hebben om de stap te zetten naar een duurzame, sociale bedrijfsvoering.

Het is een (virtuele) plek waar ondernemers:

 • elkaar kunnen inspireren
 • hun producten kunnen laten zien

 • informatie, coaching, training en ondersteuning kunnen krijgen

 • deel kunnen nemen aan samenwerkingsverbanden

 • deel kunnen nemen aan sociaal maatschappelijke projecten

 • zich (tijdelijk) kunnen vestigen.

impact033

Direct naar jouw thema

Klik op één van de cirkels hieronder om direct naar het voor jou relevante thema te gaan of ga direct naar het aanbod van Impact033.

verhuur
Inspiratie
duurzame lokale producten amersfoort soest bunschoten spakenburg hoevelaken nijkerk leusden
Aanbod voor starters
Wat biedt Impact033
Aanbod bedrijven Impact033
impact033

Verhuur vergader- en kantoorruimte

Impact033 biedt zo flexibel mogelijk kantoor- en vergaderruimte zodat ondernemers en organisatie zo wendbaar mogelijk blijven en de behoefte aan m2 meegroeit met hun organisatie. Per maand opzegbaar, een paar dagen per week in plaats van permanent (de rest van de week werkt iedereen toch thuis) en een vergader-, trainings-, of coachruimte wanneer je dat nodig hebt. Maar wel in steeds hetzelfde ecosysteem, waar je iedereen kent en in verbinding blijft.

Impact door huren

Door via Peer! een vergaderruimte te huren, draag je bij aan goede doelen die bij ons huisvesting, werk- en vergaderruimte vinden.

Neem contact op voor meer informatie of boek direct een ruimte via onderstaande button.

verhuur
kantoorruimte Peer!

20% kennismakingskorting

Wil je eens uitproberen of het flexibel werken iets voor jou(w) organisatie is? Gebruik de code Nice2meet bij het boeken van je ruimte, dan krijg je 20% een kennismakingskorting.

impact033
Wat biedt Impact033

Blijf op de hoogte

Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn of abonneer je op ons Telegram kanaal om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je het nieuws over impact in de regio 033 in je digitale brievenbus wilt ontvangen.

Inspiratie

Hoe krijgen andere (impact) ondernemers het voor elkaar een brand neer te zetten dat goed loopt? Welke (duurzame) bedrijfsmodellen zitten hier achter? En wat zijn de dromen waar anderen aan werken, die ook raakvlakken hebben met jouw dromen? Hoe kun je de MVO doelen van je organisatie realiseren zonder de continuïteit in gevaar te brengen? We inspireren je graag met de antwoorden op al deze vragen, met voorbeelden uit de eigen regio, maar ook daarbuiten voor de kruisbestuiving.

Inspiratie
impact033

Goede doelen en maatschappelijke organisaties

Goede doelen en maatschappelijke organisaties hebben te maken met minder subsidie vanuit de overheid en moeten via fondsenwerving hun doelen proberen te realiseren. Hierbij helpt een stevig maatschappelijk middenveld, waar het bedrijfsleven een ondersteunende rol speelt.

 

verhuur
Team WITh Accountants

WITh Accountants (foto hierboven) helpt dit middenveld op te bouwen samen met de goede doelen en maatschappelijke organisaties in de regio 033. Zij verbinden deze organisaties met de bedrijven in de regio. 

Connective Partners, gespecialiseerd in het creëren van een gezonde werk- en leeromgeving, biedt goede doelen een gratis dagdeel teamcoaching aan, inclusief intakegesprek.

Peer! biedt gratis vergader- en kantoorruimte aan voor (startende) goede doelen en maatschappelijke initiatieven.

impact033
kantoorruimte Peer!
Denk je er aan om te starten, maar weet je het nog niet zeker? Dan is de LEF-training dé manier om erachter te komen of jij het in je hebt om ondernemer te worden.

De StartersHUB helpt je in vijf stappen naar ondernemerschap via het vijf stappen groeimodel

Wil je starten of ben je net gestart en wil je graag eens van gedachten wisselen met een ervaren ondernemerscoach? Neem dan contact op via dit formulier met de StartersHUB en vraag een gratis kennismakings- en sparringsgesprek aan.

 

 

Starters

Speciaal voor starters hebben we een aanbod ontwikkeld in samenwerking met StartersHUB.nl. Na jarenlange begeleiding en ervaring met startende ondernemers is er voldoende kennis van wat je als startende ondernemer nodig hebt. Zowel op het gebied van je ondernemersvaardigheden, persoonlijke ontwikkeling én duurzame en sociale bedrijfsvoering.

Als starter loop je tegen veel uitdagingen aan: hoe ga ik mijn unieke positionering in de markt zetten? En hoe vind ik klanten? Hoe combineer ik het met mijn persoonlijke leven? Heb ik het überhaupt wel in me om te ondernemen? De StartersHUB.nl helpt je met al deze vragen.

Wat biedt Impact033 voor starters:

 • matching met bedrijven
 • parttime kantoor om met je compagnons samen te werken
 • coaching door StartersHUB.nl
 • flexwerkplekken.
Aanbod voor starters
impact033

MKB en Scale Ups

Je bedrijf groeit, maar waar vind je gekwalificeerd personeel? Hoe kom je aan betaalbare kantoorruimte? Bij wie kun je aankloppen voor financiering om je bedrijf door te laten groeien? Hoe kun je zo duurzaam en sociaal mogelijk ondernemen en toch blijven groeien?

Impact033 helpt je bij al deze vragen met (kantoor)ruimte, zichtbaarheid, verbinding met professionals, starters, grote bedrijven én ondernemerscoaching.

Wat biedt Impact033 voor MKB en Scale Ups:

 • OndernemersHart Business Club, een klankbordgroep van andere impact en scale up ondernemers waar je mee kunt sparren
 • matching met professionals, starters en grote bedrijven
 • coaching en advies
 • deeltijd en vaste kantoren, inclusief postadres en flexwerkplekken.

 

Producten
impact033
Wil je van gedachten wisselen over de vraagstukken waar jij tegenaan loopt? In een dagdeel tackelt Michiel van der Linden met jou een specifieke uitdaging of zet de focus weer scherp, met als resultaat dat je concrete handvatten hebt waarmee je de volgende dag direct aan de slag kunt. Een dagdeel aan de slag met Michiel van der Linden, Ondernemersjump kost €399,-. 
impact033
impact ondernemen bedrijven

Impact033 werkt samen met WITh Accountants, die gespecialiseerd is in het opzetten van en verbinden met goede doelen en maatschappelijke organisaties. WITh Accountants biedt:

– adviseren over impact, waarbij er transparant een goede onderbouwing wordt gegeven bij de cijfers.

– begeleiding bij het vormen van partnerships met goede doelen.

De community manager van Impact033, Kathy Agassi, verbindt bedrijven met start ups, scale ups en zelfstandigen in samenwerking StartersHUB en OndernemersHart.

Peer! biedt flexplekken, vergaderruimte en projectkantoren en de mogelijkheid tot re-integratie van medewerkers.

 

Bedrijven

Als bedrijf wil je wel stappen zetten om duurzamer en socialer te ondernemen, maar waar te beginnen? Er zijn veel mogelijke doelen om uit te kiezen: er zijn maar liefst 17 sustainable development goals. Ook is het niet altijd mogelijk om je hele bedrijfsvoering om te gooien: er zijn afspraken met leveranciers, klanten zijn bepaalde producten gewend, om er maar twee te noemen. En dat is niet het enige waar bedrijven mee te maken hebben: het vinden en behouden van personeel, een leger kantoor omdat er meer thuisgewerkt wordt en het vinden van verbinding met start ups en zelfstandigen voor een flexibele schil of innovatie zijn maar een aantal uitdagingen van deze tijd, waardoor de prioriteit voor het verduurzamen van bedrijfsvoering minder aandacht kan krijgen.

Wat biedt Impact033 aan bedrijven?

 • verbinden met start ups, scale ups en zelfstandigen
 • regionale netwerkagenda
 • impactanalyse met een transparante en goede onderbouwing
 • bemiddeling bij het vormen van partnerships met goede doelen
 • flexplekken, vergaderruimte en projectkantoren (waarmee je als bedrijf indirect ook goede doelen steunt).
 • Een veilige werkomgeving waar medewerkers die moeten re-integreren op een rustige manier kunnen starten en opbouwen tot zij weer hun oude werk kunnen doen met professionele begeleiding.

Aanbod bedrijven Impact033
impact033

Aangesloten bedrijven en organisaties

impact033

Wat biedt Impact033?

Iedere organisatie die bij wil dragen aan het bouwen van een regeneratieve en (natuur) inclusieve economie kan zich gratis laten vermelden op deze website. Stuur een logo naar hallo@impact033.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons. Je ontvangt dan onze wekelijkse nieuwsbrief.

Wil je meer bijdragen, zichtbaarheid voor jouw bedrijf of juist hulp bij het verduurzamen of socialer ondernemen? We hanteren een deelnamebedrag op basis van een staffel. Het tarief begint bij €250,00 voor starters en ZP’ers en daarboven is de keus uit €500,00, €1.000,00, €2.500,00 en €5.000,00. In een persoonlijk gesprek zullen we inventariseren wat de wensen zijn en hoe Impact033 hierbij kan helpen. In onderstaande overzicht staat welke diensten zijn inbegrepen bij het deelnamebedrag. De events en nieuwsberichten zullen worden gedeeld met het netwerk via social media en de nieuwsbrief. Voor overige diensten wordt een vergoeding gevraagd.

Wat biedt Impact033

Goede doelen en maatschappelijke organisaties

 • Mogelijkheid tot plaatsen events die te maken hebben met een duurzame, sociale samenleving
 • Mogelijkheid plaatsen nieuwsberichten
 • Eén dagdeel teamcoaching
 • Vergader- en/of deeltijdkantoor voor startende goede doelen en flexplekken
Wat biedt Impact033

Starters en zelfstandigen

 • Mogelijkheid tot plaatsen events mbt impact ondernemen
 • Mogelijkheid plaatsen nieuwsberichten
 • Coaching door StartersHUB
 • Matching met bedrijven en andere organisaties in de regio.
 • Flexwerkplek en korting op spreekruimtes
Wat biedt Impact033

Scale ups en MKB

 • Mogelijkheid tot plaatsen events mbt impact ondernemen
 • Mogelijkheid plaatsen nieuwsberichten
 • Matching met bedrijven, organisaties en professionals in de regio.
 • Flexwerkplekken

 

Wat biedt Impact033

Bedrijven

 • Mogelijkheid tot plaatsen events mbt impact ondernemen
 • Mogelijkheid plaatsen nieuwsberichten
 • Matching met bedrijven, organisaties en professionals in de regio.
 • Flexwerkplekken
 • Serendipity Machine
 • Re-integratieplek voor medewerkers.
impact033

Word ook onderdeel van het ecosysteem en bouw samen aan een regeneratieve en (natuur)inclusieve economie in de regio 033.

Super dat je interesse hebt om mee te doen! Je kunt het formulier hieronder invullen als je meer informatie wenst en/of als je je aanmeldt. We zullen altijd contact met je opnemen om kennis te maken en door te spreken hoe we je het beste kunnen helpen.

Aanmelden als deelnemer aan Impact033

* verplicht veld
impact033
Wat biedt Impact033
nieuws impact033
groeien impact033
over ons impact033