06 43228705 hallo@impact033.nl

Impact033 werkt samen met Samen Sterker Eemland en Stichting Omzien aan het ontwikkelen van een regionale participatiehub, dat werkt aan een gezonde, vitale samenleving. Samen Sterker Eemland is een samenwerkingsorganisatie van o.a. ggz, gemeentes en zorg- en welzijnsorganisaties. Ons ultieme doel is een regionale verbindende community met respect voor de eigenheid en diversiteit van de vele initiatieven die er in de regio zijn. Een plek waar gelijkwaardig en transparant wordt samengewerkt.


Deze kans mogen we niet laten lopen

ZonMw heeft een subsidieronde opengesteld voor coalitievorming op weg naar de participatiehubs. Door mee te doen willen we krachten in de regio bundelen en de participatiehub in de regio Eemland samen vormgeven. Wat ons betreft wordt dat gemeenschapshub Eemland.


Belangrijk dat we allemaal meedoen!

Bij de subsidieaanvraag moeten we een lijst aanleveren van personen en organisaties die zich bij ons hebben aangesloten. Als je ook bij wil dragen (of dat al doet), vragen we je als relatie van Impact033 om je via onderstaande link aan te melden als deelnemer aan de coalitie. Je kunt meedoen als ambtenaar, organisatie, bewoner, ervaringsdeskundige, sociaal ondernemer, cliënt en/of patiënt.

Delen mag

Je mag deze oproep ook doorsturen naar anderen voor wie deze mail interessant is. Hoe meer van ons meedoen, hoe groter de kans dat we de subsidie krijgen! En we daarna snel samen aan de slag kunnen, want deze subsidieronde heeft vooral betrekking op het proces om de samenwerking in onze coalitie te versterken. Daar hebben we allemaal voordeel bij. 

Daarom verzoek om je via deze link aan te melden als deelnemer van de gemeenschapshub Eemland.

De gegevens die je invoert, worden alleen gebruikt voor communicatie over de coalitie. Aanmelden verplicht je verder tot niets en je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.