06 43228705 hallo@impact033.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Impact basics

20 september 2022 @ 09:30 12:30

Als social enterprise wil je weten wat jouw werkelijke impact is, zodat je hierop kunt sturen en deze kan vergroten. Ook is het hard maken van jouw impact belangrijk in de verantwoording naar stakeholders. Daarom is het essentieel om je te verdiepen in de impact van jouw organisatie en hoe je deze kunt meten. Maar hoe bepaal je wat die impact is? Waar begin je met meten, hoe stel je de juiste prioriteiten en hoe weet je of je de juiste methode gebruikt?


In samenwerking met Avance organiseert Social Enterprise NL deze workshop Impact Basics. Tijdens deze ochtend krijg je een introductie in wat ‘impact’ en ‘impact meten’ precies is, welke stappen je kunt zetten om te beginnen en met welke spelregels je te maken krijgt. Natuurlijk maak je een start met het opstellen van je eigen theory of change – jouw unieke impact verhaal – de basis van elke impact meting.

Wil jij een start maken met het in kaart brengen van de impact van jouw social enterprise? Meld je dan aan voor deze workshop.

Let op: Inschrijven biedt nog geen garantie voor deelname. We willen zoveel mogelijk ondernemers de kans geven om workshops te volgen, maar er is beperkt plek. We houden de groep klein zodat er veel interactie mogelijk is en je écht aan de slag kunt gaan. Heeft iemand binnen je team de workshop al gevolgd, wissel de kennis dan eerst intern uit.

Wil jij alvast iets lezen over de Theory of Change en Het Impactpad? Klik dan op de linkjes.

€4 excl. BTW per deelnemer (commitment fee)

Social Enterprise NL

Bekijk de site van Organisator

Fysiek (NTB)

nieuws impact033

groeien impact033

over ons impact033