06 43228705 hallo@impact033.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Harvard onderhandelen

17 november 2022 @ 13:00 17:00

Goed onderhandelen is essentieel voor het succes van jouw sociale onderneming. Daarom organiseert Social Enterprise NL in samenwerking met RoutsLaeven de workshop Harvard Onderhandelen.

In elke onderhandeling is het de uitdaging om je belangen goed te behartigen, duurzame relaties op te bouwen en sturing te geven aan het proces; of je nu met investeerders onderhandelt over de verdeling van aandelen, met inkopers over je marges of nieuwe partnerovereenkomsten sluit.

In een ochtend krijg je inzicht in de kern van de methodiek ontwikkeld door het Harvard Program on Negotiation. Aan het eind van deze workshop begrijp je de ins- en outs van een goed onderhandelingsproces en heb jij kunnen experimenteren met verschillende onderhandelingssituaties. Je kunt de inzichten direct toepassen op jouw eigen sociale onderneming.

Wil jij werken aan jouw onderhandelingsvaardigheden zodat je in het vervolg het spel wendbaarder en steviger kunt spelen? Meld je aan voor deze workshop. 

Praktische informatie
Wat: Workshop Harvard Onderhandelen (vol) 
Wanneer: 17 november 2022, 13:00 – 17:00 uur
Waar: Online 
Kosten: 40,- excl. BTW (commitment fee)
Voor wie: Beslissingsbevoegden binnen de sociale onderneming

Schaf ook alvast het boek ‘Alles is Onderhandelen: de kunst van het onderhandelen in zeven principes’ van Geurt Jan de Heus (partner, RoutsLaeven) aan. We raden je aan om ter voorbereiden de eerste drie hoofdstukken door te nemen.

€40 Excl. BTW

Social Enterprise NL

Bekijk de site van Organisator

Online

nieuws impact033

groeien impact033

over ons impact033