06 43228705 hallo@impact033.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Duurzaam schalen

12 oktober 2022 @ 09:30 12:30

Herken jij de volgende uitdagingen:
is het onduidelijk wie waar precies voor verantwoordelijk is? Verkopen jullie meer dan jullie nu aankunnen? Heb je het gevoel onvoldoende controle te hebben op de kosten? Dan heb jij misschien wel baat bij een workshop over het duurzaam groeien van je bedrijf.

Voor het schalen van je bedrijf is meer nodig dan talent, hard werken en een dosis geluk. Duurzaam schalen is een vak, met spelregels en principes. Negeer je de principes, dan is je kans op duurzaam succes klein. Hou je de methodes en tools in acht, is succes mogelijk op alle fronten. Tijdens deze masterclass leer je een aantal van die bewezen principes. 

Je maakt binnen drie uur kennis met een beproefde methode om gemakkelijker (dus niet per sé zonder hobbels) te groeien met je bedrijf. De Scaling up for impact formule: Impact = profit * purpose. Een eenvoudige methode, die effectief is voor ondernemers die niet per se enthousiast worden van alleen ‘meer’ maar ook van ‘beter’.

Na deze masterclass van drie uur heb jij:

-je strategie aangescherpt op 5 punten (= focus)
-achterhaald waar nu jouw grootste uitdaging zit (= groeipotentie)
-je top 3 prioriteiten voor komend kwartaal duidelijk (= actie)

Je gaat met de blik vooruit aan de slag met deze praktische tools op het gebied van strategie en uitvoering. Op naar de duurzame groei van jouw bedrijf!

Let op: Inschrijven biedt nog geen garantie voor deelname. We willen zoveel mogelijk ondernemers de kans geven om workshops te volgen, maar er is beperkt plek. We houden de groep klein zodat er veel interactie mogelijk is en je écht aan de slag kunt gaan. Heeft iemand binnen je team de workshop al gevolgd, wissel de kennis dan eerst intern uit.

Over de trainers 
De training wordt gegeven door Marieke Harderwijk en Vincent van Geffen van ScaleUp Impact. ScaleUp Impact ontstond in 2018 vanuit een passie voor purpose-driven ondernemerschap, tech en scaling up. De Scaling up for impact methodiek is ondertussen beproefd en misschien wel de makkelijkste weg naar betekenisvolle groei.

€40 excl. BTW (commitment fee)

Social Enterprise NL

Bekijk de site van Organisator

Fysiek (NTB)

nieuws impact033

groeien impact033

over ons impact033