06 43228705 hallo@impact033.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Startsessie ontwikkeltraject ‘Een diverse en inclusieve bedrijfscultuur creëren’

Vernieuw jouw organisatie en doe mee met het ontwikkeltraject: start 5 september van: 16:00 tot: 18:00

Organisaties en bedrijven presteren vaak beter als zij mensen in dienst hebben met verschillende culturele en etnische achtergronden. Ook helpt het bij het oplossen van de tekorten op de arbeidsmarkt en heeft het een positief effect op het innovatieve vermogen van de organisatie.

Na een succesvolle kennissessie op 12 juni jl. organiseert de gemeente samen met Impact033 nu een gratis ontwikkeltraject. Dit om bedrijven en organisaties in Amersfoort te helpen een meer diverse en inclusieve organisatiecultuur te creëren. Tijdens dit ontwikkeltraject maak je een plan van aanpak voor jouw organisatie en voer je dit uit. Samen met de andere deelnemers wissel je ervaringen uit en leer je van elkaar.

Aanmelden

Het ontwikkeltraject is gratis. Het omvat een feestelijke start, zes trainingsmiddagen en een feestelijke afsluiting. De startsessie vindt plaats op dinsdag 5 september van 16.00-18.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) in Amersfoort. Zie de flyer met aanvullende informatie in de bijlage. Tevoren aanmelden kan door uiterlijk 16 juli a.s. een mail te sturen met naam, bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer naar hallo@impact033.nl

Download de flyer over het ontwikkeltraject.

Een diverse en inclusieve bedrijfscultuur creëren

nieuws impact033

groeien impact033

over ons impact033