06 43228705 hallo@impact033.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk – NL CO2 Neutraal

8 december 2022 @ 12:00 18:00

Na dit event weet je nog beter hoe je stappen kunt zetten richting een organisatie met een positieve impact op de wereld. De early-bird actie van € 100 korting per ticket is zojuist verlengd t/m vrijdag 4 november

Wat je kunt verwachten van deze editie:

  • Een knallende (hilarische) afsluiter van Dolf Jansen.
  • Uitreiking van de award MVO Manager van het Jaar 2022.
  • De CEO van Xenos vertelt over de reis naar een natuur positieve organisatie.
  • 8 interactieve workshops o.a. over SDG’s, waterstof, een MVO game, CO2-reductie voor organisaties en wat je privé kunt doen om duurzamer te leven.
  • Netwerken met meer dan 400 MVO Managers, CR managers, directieleden en passievolle medewerkers over duurzaamheid.
  • Een energieke bijeenkomst. Geen saaie powerpoint presentaties. Wel inspiratie en motivatie. 

Het programma

Linda Keijzer

CEO Xenos Linda Keijzer

Linda neemt je mee over het avontuur van Xenos naar een organisatie die écht een positieve impact wil maken. Bij Xenos zelf noemen ze dit: Gezellig Anders richting Natuur Positief! 

“Natuur positief gaat verder dan duurzaamheid. Het is een manier van leven die een positieve bijdrage levert aan de omgeving en de wereld. Nu en in de toekomst. Meer teruggeven dan nemen. Voor mens, milieu en maatschappij. Dat bedoelen we met natuur positief.”

Ontdek hoe dit avontuur er in de praktijk uitziet. En welke lessons learned je in je eigen organisatie toe kunt passen!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk - NL CO2 Neutraal

Duurzame updates Thijs Lindhout

Als dagvoorzitter zal Thijs je meenemen in de belangrijkste updates uit duurzaamheidsland van de afgelopen tijd. Thijs is mede-oprichter van stichting Nederland CO2 Neutraal.


Zijn missie is om organisaties uit te dagen om de transitie in te gaan naar een positieve impact organisatie. Volgens Thijs zijn dit organisaties waarbij focus op (en rapporteren over) mens, dier, natuur & milieu net zo belangrijk is als financiële doelen. Oftewel: behalve ‘doing well’ ook een focus op ‘doing good’. 

Workshops

Workshops Interactie & beweging gegarandeerd

Behalve de plenaire opening en afsluiting kun je tijdens dit event kiezen uit een aantal interactieve workshops. Omdat je tijdens de rest van het event al genoeg stilzit is onze belofte dat je bij de workshops in beweging komt. Netwerk met gelijkgestemden, speel een game of brainstorm over de vertaalslag naar je eigen organisatie. 

Je kunt kiezen uit workshops over o.a. de 17 SDG’s, fabels & feiten over waterstof, speel een MVO game, maak de transitie naar een CO2 neutrale organisatie en ontdek duurzame life-style tips.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk - NL CO2 Neutraal

Uitreiking prijs MVO Manager van het Jaar

De spanning stijgt… tijdens het event wordt de felbegeerde prijs uitgereikt voor MVO Manager van het Jaar 2022. Uit 900 MVO Managers is een selectie gemaakt van 90 genomineerden. Na stemming is hier een top 10 uitgekomen. Een vakjury heeft hieruit de top drie bepaald.

Tijdens het event geven deze drie genomineerden een korte pitch. Daarna kan jij als bezoeker meestemmen en wordt de uiteindelijke winnaar bepaald. De prijs zal worden uitgereikt door Folkert van der Molen en Maurits Groen.  

Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk - NL CO2 Neutraal

Afsluitende keynote Dolf Jansen’s duurzame oudejaarsconference

Dolf Jansen tourt op dit moment door de Nederlandse Theaters met zijn 33e (!!) oudejaarsconference. Als je Dolf een beetje kent dan weet je dat hij een duurzaam hart heeft. In zijn privé leven maakt Dolf veel bewuste keuzes. Zo rijdt hij geen auto en is hij al decennia lang vegetariër.

In zijn shows besteedt hij veel passie en aandacht aan het (humorvol) overbrengen van een duurzame boodschap. Dat zal hij ook tijdens ons event komen doen. Bereid je voor op een knallende afsluiter!

€247 Excl. BTW

Stichting Nederland CO2 Neutraal

033 – 203 06 06

Bekijk de site van Organisator

Flint Theater & Congressen

Coninckstraat 60
Amersfoort, Utrecht 3811WK Nederland
033 4229 230
Bekijk de site van Locatie

nieuws impact033

groeien impact033

over ons impact033